Jo compro al mercat!

EIX DIARI llença el joc dels mercats de Vilanova i la Geltrú

Jo compro al mercat! posarà a prova els coneixements i habilitats dels concursants, que competiran per un any de compres gratuïtes al Mercat del Centre i el Mercat de Mar

El joc es presenta aquest cap de setmana a la Fira de Novembre i els participants podran registrar-se abans del 23 de novembre per optar a guanyar nombrosos premis

Jo compro al Mercat!. EIX

Jo compro al Mercat!. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

EIX DIARI prepara el llençament del joc JO COMPRO AL MERCAT!, una divertida proposta que es presenta aquest cap de setmana a la Fira de Novembre i que posarà a prova els coneixements i habilitats dels participants sobre la cultura gastronòmica, els productes que es troben als mercats municipals de Vilanova i la Geltrú i la història d'aquests equipaments. El joc ofereix un atractiu primer premi consistent en un any de compres gratuïtes als mercats municipals de Vilanova i la Geltrú, així com nombrosos premis per als participants com ara menús en diferents restaurants de la ciutat i vals de descompte directe en les 55 parades dels mercats de Vilanova.

En col.laboració amb el Mercat del Centre i el Mercat de Mar i el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Diputació de Barcelona, JO COMPRO AL MERCAT! arrenca el proper 23 de novembre per revolucionar la clientela del mercats. El joc està dissenyat per jugar-se des d’un smartphone, però també es pot participar des d’un ordinador o tableta, i només requereix que la persona que participi tingui un compte de Facebook.

Des d'avui, ja us podeu registrar com a participants del joc del mercat i des del dilluns 23 de novembre fins el divendres 18 de desembre, cada dia, de dilluns a dissabte, haureu de respondre dos o tres preguntes relacionades amb els mercats. Cada pregunta Les preguntes seran formulades i patrocinades per cadascuna de les parades dels mercats de Vilanova i la Geltrú que participen al joc.

JO COMPRO AL MERCAT! ha comptat amb la col.laboració de les 55 parades dels mercats municipals, aixó com d'una Comissió d'Experts coneixedors de diferents àmbits dels mercats que han participat en la redacció de les preguntes i que s'encarregaran de resoldre tots les qüestions o dubtes que es puguin generar durant el joc. Aquest comité de savis l'integren Eva Bolaño, Sixte Moral, Francesc Murgades, Carme Arce, Núria Valls, Marga Serra, J.G. Roso i Núria Blanes.

Ara és el vostre torn: ja us podeu preparar per demostrar que sou l'autèntic reina o rei del mercat!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local