MERCATS DE VILANOVA

EIX DIARI lliura avui els premis del joc Jo compro al Mercat

El Mercat de Mar acollirà aquest dimarts a les 19 hores l'entrega dels premis i el nomenament de Jordi Pérez, guanyador del joc, com a Rei del Mercat

Redacció Vilanova i la Geltrú 18-01-2016 9:23 Lectures 1706

El Mercat de Mar de Vilanova i la Geltrú acollirà avui dimarts a les 19 hores l'entrega de premis del JOC DEL MERCAT, una iniciativa impulsada per EIX DIARI, que ha comptat amb la col.laboració dels Mercats Municipals de Vilanova i la Geltrú i el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Diputació de Barcelona. L'entrega de premis comptarà amb l'assistència del guanyador del joc, Jordi Pérez; el regidor de Promoció de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras, els representants dels Mercats Municipals i l'associació de paradistes, així com l'equip d'EIX DIARI.

El vilanoví Jordi Pérez ha estat el guanyador del joc i serà nomenat demà Rei del Mercat, quan recollirà també el seu premi, un any de compres gratis als mercats de Vilanova. El gran premi de JO COMPRO AL MERCAT, consistent en vals de descompte per valor de 1.200 euros per gastar en les diferents parades dels mercats del Centre i de Mar, no és l'únic que es repartirà a l'acte de demà. Durant el joc, s'han sortejat entre els participants setmanals 33 vals de descomptes per valor de 30 euros per fer compres als mercats i 56 premis més consistents en menús en restaurants i altres serveis.

Gràcies al suport de les institucions i especialment dels comerços i restaurants que han col.laborat en aquest joc, la iniciativa de JO COMPRO AL MERCAT s'ha confirmat com una de les propostes més divertides per conéixer en nostre entorn i aprendre més d'uns dels equipaments més essencials de Vilanova i la Geltrú, els seus mercat.

Des d'EIX DIARI, volem agrair la participació dels més de 500 jugadors que han participat a diari en el joc, que ha proposat una seixantena de preguntes sobre els mercats, els productes que allà es venen i la seva història. En total, s'han emès més de 12.700 respostes. Les preguntes sobre el xató, els rovellons i els brotons i els espigalls han estat les que més respostes correctes han tingut. 


Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No