El Joc del Mercat

Jordi Pérez, guanyador del Jo compro al Mercat 2015: "és un joc per aprendre i molt estimulant"

Ja pots registrar-te al joc d'EIX DIARI que posarà a prova els coneixements i habilitats d'uns concursants que enguany optaran a molts més premis

Redacció Vilanova i la Geltrú 23-11-2016 10:37 Lectures 3187

Jordi Pérez és el rei del mercats de Vilanova i la Geltrú. Ara fa un any va començar a participar al joc JO COMPRO AL MERCAT i, després d'una seixantena de preguntes i de tres setmanes de competició, es va proclamar guanyador de la primera edició del joc del mercat. Un any després, Jordi Pérez valora l'experiència i com ha gaudit del premi del joc, un any de compres gratis als mercats municipals de Vilanova i la Geltrú. Pérez destaca la "molt bona rebuda que he tingut per part dels paradistes, que han estat molt col·laboradors amb tot i he tret molt de profit".

Pérez ja era client dels mercats locals i ho va demostrar durant el joc, que posa a prova els coneixements i habilitats dels jugadors: "ja era usuari del mercat, però us he d'agrair l'organització aquest concurs perquè va ser molt estimulant per mi, per aprendre coses noves. El context històric el coneixia, però amb les preguntes de la branca alimentària vaig descobrir elements nous". De l'experiència del joc, Jordi Pérez ha remarcat que "era molt interessant la competència i amb l'alicient de cercar respostes de preguntes que no t'havies plantejat abans" i anima als lectors a participar de la segona edició: "és un joc per a totes les edats amb el que pots decobrir moltes coses sobre el mercat i que té un al·licient important, que són uns premis molt interessants".

El proper 28 de novembre, EIX DIARI posa en marxa una nova edició del joc JO COMPRO AL MERCAT!, una divertida proposta que posa a prova els coneixements dels participants de cultura gastronòmica, productes i història dels mercats municipals de Vilanova i la Geltrú. La segona edició d'aquest joc ofereix un atractiu primer premi de 600 euros en compres als mercats municipals de Vilanova i la Geltrú, i incorpora dos premis premis més: el segon premi està valorat en 400 euros també per comprar a les parades dels dos equipaments municipals i un tercer premi de 200 euros. A més dels tres primers premis, els jugadors de JO COMPRO AL MERCAT! participaran en el sorteig de diversos premis complementaris.

En col.laboració amb el Mercat del Centre i el Mercat de Mar i el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el portal de JO COMPRO AL MERCAT! ja ha entrat en funcionament per facilitar el registre dels jugadors, que només necessiten d'un perfil de facebook per participar. El joc arrenca el proper 28 de novembre per revolucionar la clientela del mercats i es perllongarà fins el 17 de desembre.

JO COMPRO AL MERCAT! ha comptat amb la col.laboració de les parades dels mercats municipals, aixó com d'una Comissió d'Experts coneixedors de diferents àmbits dels mercats que han participat en la redacció de les preguntes i que s'encarregaran de resoldre tots les qüestions o dubtes que es puguin generar durant el joc. Aquest comité de savis l'integren J.G. Roso, Sixte Moral i Núria Escalona, així com els responsables dels restaurants El Dinou, el bar del Mercat, el Novell de Can Cusí i el Genito. Enguany, la comissió d'experts comptarà amb la participació de Jordi Pérez, guanyador del concurs de l'any passat i Rei del Mercat 2016.

Ara és el vostre torn: ja us podeu preparar per demostrar que sou l'autèntic reina o rei del mercat!

Jordi Pérez, guanyador del Jo compro al Mercat 2015. EIX

"Fer l'indiano" o com fer una recreació històrica acrítica i comercial

Fran Moreno i Irene Estevez

Seria molt interessant, de cara a edicions futures, que unes jornades com aquestes incorporessin un bon cicle de conferències, però entre mojitos, vermuts i música cubana creiem que s'ha perdut aquesta gran oportunitat en aquesta edició

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No