El Joc dels Mercats

Tot a punt per a l'inici de la tercera edició del joc JO COMPRO AL MERCAT

Només per participar del joc podràs guanya cada setmana vals de compra al Mercat del Centre de Vilanova i regals de desenes d'establiments col·laboradors

Redacció Vilanova i la Geltrú 23-11-2017 12:39 Lectures 1708
Jo compro al mercat. EIX

Jo compro al mercat. EIX

Aquest dilluns 27 de novembre arrenca la tercera edició del joc JO COMPRO AL MERCAT, una iniciativa pionera al territori per a la promoció de la gastronomia, la història i els productes de Vilanova i la Geltrú. En els primers dies de llençament del joc, més de 300 persones ja s'han registrat aquí per poder respondre diàriament a les preguntes que es proposaran. Tots els participants podran guanyar nombrosos premis en el sorteigs que es faran cada setmana: des de regals de desenes d'establiments col·laboradors en el joc i vals de 30 euros en compres a les parades del mercat.

A més, els que demostrin els seus bons coneixements sobre la història del Mercat del Centre de Vilanova, sobre les curiositats del sector i sobre la gastronomia local podran optar a guanyar un primer premi de 600 euros en compres al Mercat. El segon i el tercer classificats guanyaran dos premis valorats en 150 euros.

EIX DIARI i el Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú posen en marxa aquest dilluns la tercera edició del joc JO COMPRO AL MERCAT, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i ARC Gestió Cultural i l'Associació de Paradistes del Mercat del Centre.

El Joc està dissenyat per jugar-se des d’un smartphone, però també es pot jugar des d’un ordinador o tableta, i requereix que la persona que participi tingui un compte de Facebook. El mecanisme de registre al joc és ben simple: A partir del 27 de novembre fins el 16 de desembre podran contestar les preguntes que publicarem cada dia i que rebran diàriament a les 8 del matí a través del seu compte de correu. No perdeu cap ocasió de sumar punts: De dilluns a dissabte, a les 8 h del matí, es publicaran tres o quatre preguntes que s’hauran de respondre a la web abans de les 12 h de la nit. Per cada pregunta es donaran quatre possibles respostes, de les quals només una serà la correcta, amb un valor de 100 punts. Al valor de la pregunta encertada cal sumar un nombre variable de punts en funció de temps que es trigui contestar la pregunta.

 

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No