JO COMPRO AL MERCAT

EIX DIARI i els Mercats de Vilanova reparteixen una norantena de premis del joc JO COMPRO AL MERCAT

El vilanoví Jordi Pérez, guanyador de la primera edició de JO COMPRO AL MERCAT, recull el premi de 1.200 euros de compres als mercats municipals

Redacció Vilanova i la Geltrú 20-01-2016 2:05 Lectures 2377
Entrega de premis del joc del mercats. EIX

Entrega de premis del joc del mercats. EIX

GALERIA D'IMATGES DE L'ENTREGA DE PREMIS

EIX DIARI i els Mercats de Vilanova i la Geltrú han lliurat aquest dimarts al vespre una norantena de premis entre els participants del joc JO COMPRO AL MERCAT. El vilanoví Jordi Pérez ha estat el guanyador del primer premi del joc dels mercats i ha recollit de mans del regidor de Promoció Econòmica de la ciutat, Gerard Figueras, els xecs per valor de 1.200 euros per comprar a les parades dels Mercats Municipals. Figueras ha destacat la vessant pedagògica que ha suposat el joc de preguntes sobre els mercats vilanovins i els seus productes, però especialment la tasca de promoció que s'ha fet d'aquests equipaments. Per la seva part, el guanyador del primer premi, nomenat Rei del Mercat en el transcurs de l'entrega de premis, ha mostrat la seva satisfacció per la fita i ha reconegut sentir-se enganxat al joc durant les setmanes que va durar i a mida que anava confirmant el seu lideratge en el rànquing de respostes correctes.

El Mercat de Mar ha estat l'escenari de l'entrega dels premis i ha reunit les presidentes de les dues associacions de paradistes dels mercats municipals, que han col.laborat en l'entrega dels premis. A més del premi del guanyador de la primera edició del joc, també s'han sortejat entre els participants setmanals 33 vals de descomptes per valor de 30 euros per fer compres als mercats i 56 premis més consistents en menús en restaurants i altres serveis.

Entre anècdotes i comentaris sobre les preguntes del joc, els participants del joc han mostrat el seu suport a la iniciativa, que ha reunit més de mig miler de jugadors i ha formulat una seixantena de preguntes.


Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No