Rei o Reina del Mercat

Torna el Joc del Mercat: guanya 600 euros en compres al Mercat del Centre de Vilanova

EIX DIARI i el Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú posen en marxa la tercera edició del joc JO COMPRO AL MERCAT amb més premis per al segon i tercer classificat i sortejos setmanals entre tots els participants

Redacció Vilanova i la Geltrú 18-11-2017 13:15 Lectures 3729
Torna el Joc del Mercat: guanya 600 euros en compres al Mercat del Centre de Vilanova. EIX

Torna el Joc del Mercat: guanya 600 euros en compres al Mercat del Centre de Vilanova. EIX

EIX DIARI i el Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú posen en marxa la tercera edició del joc JO COMPRO AL MERCAT, una iniciativa pionera en la promoció de la gastronomia i els productes locals que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i ARC Gestió Cultural i que enguany oferirà un primer premi de 600 euros en compres al mercat per al guanyador del joc. JO COMPRO AL MERCAT posarà a prova un any més els coneixements i habilitats dels participants sobre la cultura gastronòmica del mercat de Vilanova, la seva història i la varietat i procedència dels seus productes. A més, el Joc del Mercat oferirà dos premis valorats en 150 euros per al segon i tercer classificat i nombrosos regals per a tots els participants que se sortejaran setmanalment i que consistiran també en vals de compra a les parades del mercat i àpats en bars i restaurants col·laboradors amb la iniciativa.

Les persones interessades en viure aquesta experiència i gaudir d'alguns dels premis que proposa el joc es poden registrar ja al web del joc i a partir del 27 de novembre fins el 16 de desembre podran contestar les preguntes que publicarem cada dia. No perdeu cap ocasió de sumar punts: De dilluns a dissabte, a les 8 h del matí, es publicaran tres o quatre preguntes que s’hauran de respondre a la web abans de les 12 h de la nit. Per cada pregunta es donaran quatre possibles respostes, de les quals només una serà la correcta, amb un valor de 100 punts. Al valor de la pregunta encertada cal sumar un nombre variable de punts en funció de temps que es trigui contestar la pregunta.

El Joc està dissenyat per jugar-se des d’un smartphone, però també es pot jugar des d’un ordinador o tableta, i requereix que la persona que participi al lloc tingui un compte de Facebook.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No