Conflicte Laboral

Preacord entre el comité i la direcció de Venca per a l'acomiadament de 57 persones

La plantilla ha d'aprovar el proper dilluns en assemblea aquest preacord que rebaixa de 68 a 57 les persones afectades per l'ERO

Redacció Vilanova i la Geltrú 25-10-2019 10:04 Lectures 4197

El comité de treballadors de Venca ha arribat a un preacord amb la direcció de Venca per a l'acomiadament de 57 persones. Segons fonts de la UGT, el preacord haurà de ser ratificat dilluns vinent en una assemblea, on s'informarà a la plantilla de tots els detalls del preacord.

Despres de la negociació amb la direcció de la companyia ubicada a Vilanova i la Geltrú, el comité ha aconseguit rebaixar el nombre d'afectats per l'Expedient de Regulació de l'Ocupació que va presentar Venca ara fa un mes. De fet, el preacord rebaixa de 68 a 57 les persones que hauran de ser acomiadades en els propers dies. També s'ha acordat que les indemnitzacions seran de 25 dies per any treballat, amb un màxim de 15 mensualitats. En aquest sentit, l'empresa accepta que els treballadors es puguin acollir voluntàriament a l'ERO i que hagi opció de veto.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres