Conflicte Laboral

Preacord entre el comité i la direcció de Venca per a l'acomiadament de 57 persones

La plantilla ha d'aprovar el proper dilluns en assemblea aquest preacord que rebaixa de 68 a 57 les persones afectades per l'ERO

Redacció Vilanova i la Geltrú 25-10-2019 10:04 Lectures 3695

El comité de treballadors de Venca ha arribat a un preacord amb la direcció de Venca per a l'acomiadament de 57 persones. Segons fonts de la UGT, el preacord haurà de ser ratificat dilluns vinent en una assemblea, on s'informarà a la plantilla de tots els detalls del preacord.

Despres de la negociació amb la direcció de la companyia ubicada a Vilanova i la Geltrú, el comité ha aconseguit rebaixar el nombre d'afectats per l'Expedient de Regulació de l'Ocupació que va presentar Venca ara fa un mes. De fet, el preacord rebaixa de 68 a 57 les persones que hauran de ser acomiadades en els propers dies. També s'ha acordat que les indemnitzacions seran de 25 dies per any treballat, amb un màxim de 15 mensualitats. En aquest sentit, l'empresa accepta que els treballadors es puguin acollir voluntàriament a l'ERO i que hagi opció de veto.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres