Guia Gastronòmica 2021

Eix Diari estrena una nova edició digital i més àmplia de la Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú

El nou format permetrà al lector descobrir els millors restaurants i locals del nostre territori, a més de les receptes més destacades i els esdeveniments gastronòmics

Eix Diari estrena una nova edició digital i més àmplia de la Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú.  EIX

Eix Diari estrena una nova edició digital i més àmplia de la Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú. EIX

Eix Diari estrena una nova edició digital i més àmplia de la Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú, el producte estrella per a la promoció dels restaurants i locals del nostre territori. L'actual situació sanitària i les restriccions, així com les mesures de prevenció de contagis han fet que aquest any la guia en paper es traslladi al format digital i multipantalla, ampliant el ventall de serveis i informacions de la pròpia guia.

En l'aposta per la gastronomia i la restauració local, Eix Diari presenta en aquesta edició digital de la Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú un total de 35 restaurants i cafeteries de la ciutat. Gràcies a la confiança del nostres clients, la nova Guia estrena la secció Descobreix, que servirà per presentant tots i cadascun dels restaurants i locals que s'anuncien a la guia, posant en valor els seus productes estrella i apropant al lector i client les seves singularitats.

A més del Descobreix, que vam iniciar l'any passat a través de vídeos de receptes a les xarxes socials, la Guia Gastronòmica té tres noves seccions més dedicades als consells gastronòmics que compta amb col·laboradors de reconegut prestigi; una secció de receptes, des d'on detallem l'elaboració de plats i la seva informació nutricional; i una secció per destacar els esdeveniments gastronòmics del territori més importants.

La Guia Gastronòmica tindrà aquesta una edició més viva que mai, ja que s'actualitzarà setmanalment amb noves recomanacions, receptes i propostes que ocuparan un espai temàtic dins del nostre projecte periodístic de proximitat.

En un any complicat per a tots els sectors econòmics, però especialment el dedicat a la restauració, Eix Diari i la Guia Gastronòmica fa un agraïment molt especial a tots els clients que han confiat en aquest producte, així com a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i els Mercats Municipals de Vilanova i la Geltrú que han donat suport a la Guia Gastronòmica 2021.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!