Gastronomia

Amanir i remollir

Arriba el temps de la calor i, amb ell, les amanides i el dilema sobre com hem de preparar-les

  • Francesc Murgadas / AMIC |
  • 19-05-2022
Gastronomia

Cuina de proximitat

Avui, amb la inflació que patim i el poc temps de què disposem, potser es podria fer una nova revolució que evités l'aparentment imparable submissió a les grans cadenes de producció industrial de menús, plats i preparats

  • AMIC / Francesc Murgadas |
  • 27-04-2022
Gastronomia

La mar que ve

Jo, amb tot el dolor del meu cor, ho tinc clar. S'acosta el temps en què la pesca -com ja passa amb la caça- serà una activitat quasi esportiva que practicaran uns quants sobre les espècies que no siguin criades per l'home i, per tant, escapin a la domesticació

  • Francesc Murgadas |
  • 13-04-2022
SI SOU SERVITS

Un camp minat

La indústria alimentària acaba d'anunciar que aquest any posarà al mercat els primers filets de tonyina obtinguts per cultiu cel·lular

  • Francesc Murgadas / AMIC |
  • 06-04-2022
Receptes

Bacallà a la llauna

Aquesta és sense cap mena de dubte, una de les receptes més típiques de la cuina catalana.

  • Eva Remolina / AMIC |
  • 04-04-2022
SI SOU SERVITS

Preparant el bon temps

El bistec rus, l'altre nom de l'hamburguesa, només s'ha de girar un cop a les graelles

  • Francesc Murgadas / AMIC |
  • 16-03-2022
Receptes

Faves amb cloïsses

Les faves amb cloïsses és un deliciós plat típic de la gastronomia asturiana. Un plat d'una dificultat mitjana i que porta el seu temps de preparació si el que volem és potenciar al màxim el seu gran sabor.

  • Eva Remolina / AMIC |
  • 16-03-2022
Receptes

Potatge de bledes i cigrons

El potatge que presentem és un plat molt tradicional apte per a vegans i vegetarians i a més, molt saludable.

  • Eva Remolina / AMIC |
  • 08-03-2022




SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!