
Amanir i remollir
Arriba el temps de la calor i, amb ell, les amanides i el dilema sobre com hem de preparar-les
- Francesc Murgadas / AMIC |
- 19-05-2022
Arriba el temps de la calor i, amb ell, les amanides i el dilema sobre com hem de preparar-les
Avui, amb la inflació que patim i el poc temps de què disposem, potser es podria fer una nova revolució que evités l'aparentment imparable submissió a les grans cadenes de producció industrial de menús, plats i preparats
Jo, amb tot el dolor del meu cor, ho tinc clar. S'acosta el temps en què la pesca -com ja passa amb la caça- serà una activitat quasi esportiva que practicaran uns quants sobre les espècies que no siguin criades per l'home i, per tant, escapin a la domesticació
La indústria alimentària acaba d'anunciar que aquest any posarà al mercat els primers filets de tonyina obtinguts per cultiu cel·lular
La ‘Xarxa d’aliments de qualitat’ té com a objectiu la transferència de coneixement i tecnologia, per a l’enfortiment de l’ecosistema innovador del sector agroalimentari a escala euroregional
El Fondant és una pasta feta amb sucre, d'aspecte molt similar a la plastilina amb la qual es cobreixen tota classe de dolços com a pastissos, dònuts, cupcakes o galetes.
Aquesta és sense cap mena de dubte, una de les receptes més típiques de la cuina catalana.
El bistec rus, l'altre nom de l'hamburguesa, només s'ha de girar un cop a les graelles
Les faves amb cloïsses és un deliciós plat típic de la gastronomia asturiana. Un plat d'una dificultat mitjana i que porta el seu temps de preparació si el que volem és potenciar al màxim el seu gran sabor.
El potatge que presentem és un plat molt tradicional apte per a vegans i vegetarians i a més, molt saludable.
Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.
Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!