
La Malvasia de Sitges centrarà la setmana vinent l’activitat a la vila
Una trentena d’establiments de Sitges participen en la quarta edició de la Setmana de la Malvasia del 23 al 29 de maig
- Redacció |
- 22-05-2016
Una trentena d’establiments de Sitges participen en la quarta edició de la Setmana de la Malvasia del 23 al 29 de maig
Carme Forcadell, la presidenta del Parlament, i Meritxell Serret, consellera d’Agricultura, van ser presents a la gala
L’esdeveniment, que compta amb la presència de 70 professionals del vi americans, està precedit per un seminari sobre vins catalans a càrrec de Lucas Payà, ex-sommelier d’El Bulli
La cinquena edició de la campanya de la DO Penedès 'Viu l'Experiència Penedès' arriba a 84 botigues de vi de Catalunya
La primera jornada de la V Trobada del Fòrum Mundial de Cooperatives Vitivinícoles ha consistit en una visita tècnica a la planta de Cevipe l'Arboç
L’Institut del Cava ha liderat l’acció en col·laboració amb l’Oficina Comercial d’Espanya a Oslo
CreaTast Penedès 2016 ha ofert a professionals i premsa la possibilitat de tastar les creacions vinícoles produïdes a la DO Penedès
Coincidint amb la fira Temps de Vi, les biblioteques municipals organitzen activitats per apropar cultura i gastronomia als ciutadans. Les inscripcions ja són obertes
Es tracta de 14 medalles d'or, 9 de plata, 11 d'or +90 i 1 d'or + 90 especial
Presenta aquesta setmana a la seu del Consell Comarcal a Vilafranca el seu estudi “La història del cava”, un ampli treball el que es recullen alguns dels principals aspectes del devenir d'aquest sector productiu
Aquest forum té per objectiu d’establir ponts entre les cooperatives amb major representació i dimensió de les principals zones de producció vitivinícola del món
La principal novetat d'aquesta cinquena edició és l'organització de fins a deu activitats i tallers gastronòmics, que substitueixen el mercat obert
Els elaboradors consideren "indispensable" la presència a la fira, com a indret clau on consolidar contactes i aconseguir nous distribuïdors
Els productes més avantguardistes s’exposen a l’espai Innoval del saló
L’entitat celebra al Palau Robert de Barcelona la tercera edició de la Diada repartint més de 8.000 copes de cava
Rafael Sabadí i David Martínez han quedat en segona posició, per darrera de dos enginyers industrials de Santander i Gijón, que han guanyat el primer premi
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local