
Carles Puigdemont, investit membre d'Honor de Tastavins Penedès
Més de 240 persones assisteixen al sopar inaugural de la 10a edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2016
- Redacció |
- 28-06-2016
Més de 240 persones assisteixen al sopar inaugural de la 10a edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2016
L'augment de l'assistència de públic i la transversalitat del mateix han convertit La Nit dels Xarel·los 2016 en la millor de la seva història
Ametller Origen participarà en la 10a edició del Vijazz Penedès i oferirà el tast de les primeres ampolles del nou projecte vitivinícola del celler Mata d'Abelló del Penedès
Daniel Brull Pruna ha estat l'encarregat de dissenyat aquest any la placa i l'etiqueta de la col·lecció, dedicada a la Festa Major de Sitges
La gastronomia també tindrà un pes important en aquesta cita en la qual restauradors i pastissers de Cunit seran els protagonistes
Els visitants que hagin degustat un dels menús del cicle disposaran d'un marge d'un mes per gaudir d'una visita cultural complementària
Les activitats tindran lloc del 26 d’agost al 17 de setembre arreu del Penedès
El president del Conseller Regulador assegura que la nova identificació ajudarà a millorar la posició econòmica del sector en l'àmbit internacional
L’aspecte més multitudinari del Remeiart serà la Fira d’Herbes Remeieres, que es durà a terme el proper 19 de juny al Castell de Penyafort
Tots els tastos d’enguany seran maridats. I hi haurà l’Espai Ametller Orígens on Isma Prados els guiarà donant consells culinaris Vilafranca
Després de 18 anys d'experimentació i anàlisi en vivers i conreus, la firma acaba d'empeltar gairebé una hectàrea de Moneu al Penedès
El Claustre de Sant Francesc de Vilafranca acollirà el sopar, que inclourà l'oportunitat de tastar les últimes propostes de xarel.lo
Mireia Tetas, tercera generació de les Bodegues Pinord de Vilafranca del Penedès, nova presidenta de l'associació
Un total de 965 persones van passar ahir per la primera edició de CreaTast Penedès Barcelona 2016
El xef Raül Balam, embaixador de la ruta, ha fet les degustacions de les salses del periodistes, que han rebut diplomes com a mestres xatonaires
Una trentena d’establiments de Sitges participen en la quarta edició de la Setmana de la Malvasia del 23 al 29 de maig
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local