
L'Associació de Comerciants Centre Vila recull 1.278 litres de llet per al Rebost Solidari
La iniciativa s'integra dins la campanya Som la llet que els comerciants van posar en marxa dins el programa de Nadal
- Redacció |
- 20-12-2014
La iniciativa s'integra dins la campanya Som la llet que els comerciants van posar en marxa dins el programa de Nadal
L'Hotel Pere III podria tornar a obrir al mes de febrer o març, després de dos tancaments que representen més del 20% de les places hoteleres de Vilafranca
La Fira, que enguany celebra el 350 aniversari, té tres pilars: el Gall Negre del Penedès, la cuina d'aviram i els vins negres de la DO Penedès
L'estudi revela que la despesa mitja del visitant de la Fira de novembre és de 23,7 euros per persona que majoritàriament van a l'alimentació i a la zona gastronòmica (42%)
Les activitats van començar el passat cap de setmana i continuaran durant les festes de Nadal i Reis
Respon.cat ha volgut mostrar que les pimes també gestionen la responsabilitat social amb un gran sentit de compromís cap a la societat
La primera cooperativa vitivinícola de Catalunya va celebrar el seu mig segle d'història diumenge amb la festa del soci
L'actriu vilanovina és l'autora del Bloc de la Mami, considerat un dels 10 blogs de cuina més influents dins del rànquing de Mytaste.cat
Amb un recinte firal de més de 12.000 metres quadrats i més de 800 anys d'història, la Fira de Santa Llúcia és una de les més importants de Catalunya
Aquest mateix número, batejat com el número de Cubelles, va repartir 9 milions d'euros al municipi l'any 2005
Josep Rovira, extreballador d'una de les fàbriques que explotaven els jaciments de guix, és el creador del Museu de Geologia i del Guix de Vilobí
L'entitat ha creat una imatge on enumera deu motius per escollir consumir cava, acompanyats d'una ampolla i una copa
L'Associació de Comerciants oferirà un programa festiu complementari per trencar amb la dinàmica de desertització del centre en aquesta data
Aquesta iniciativa és una de les novetats de la Fira del Gall 2014, amb l'objectiu de fer-la més visual i potenciar la seva imatge
El Gremi d'Hostaleria de Sitges denuncia un nou tall en el servei des d'avui i la indefensió dels empresaris vers la companyia Telefònica
M. Dolors Rius: Gràcies a l'esforç de criadors d'aviram, cellers i restauradors, tenim una Fira del Gall que és única
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local