Sitges impulsa la formació en turisme accessible i inclusiu per a professionals del sector
Del 16 al 19 de setembre, Sitges ofereix formacions gratuïtes per fer del turisme una experiència accessible i inclusiva per a tothom
- Redacció |
- 02-09-2025
Del 16 al 19 de setembre, Sitges ofereix formacions gratuïtes per fer del turisme una experiència accessible i inclusiva per a tothom
Igualada serà protagonista aquesta mes celebrant la gastronomia de proximitat amb tastos, tallers i activitats al Parc Agrari de la Conca d’Òdena
La FirAnoia reunirà 137 expositors del 19 al 21 de setembre al Passeig Verdaguer amb artesania, automoció, entitats, antiguitats i un nou espai pop up per a projectes locals
L'allargament de la temporada més enllà dels mesos de calor compensa "el turista d'estalvi"
Les activitats de turisme actiu i l’oferta d’enogastronomia són les més ben valorades, consolidant el Penedès com a territori de referència en aquest segment
Sitges concentra les opinions, però Sant Pere de Ribes lidera en valoració
Mercadona i Consum mantenen una dura competència al seu territori d’origen, la Comunitat Valenciana
A Catalunya hi ha 28.000 escurabutxaques instal·lades en un de cada tres locals d’hosteleria
La firma emergent debutarà a la prestigiosa fira Who’s Next de París, una de les cites internacionals més influents de la indústria de la moda.
Les inspeccions, motivades per queixes veïnals, detecten irregularitats laborals, venda il·legal de tabac i deficiències d’higiene
L’acció promocional assoleix rècord històric amb 181 vehicles venuts en la seva 18a edició
Surt a exposició pública la nova regulació pels pròxims dos anys que introdueix límits de captures i vedes parcials
El projecte AOSensor, amb la col·laboració de l’IRTA i la UPC, aplica tecnologia puntera per garantir un producte homogeni, reduir el malbaratament alimentari i optimitzar els processos de producció
Amb la nova sèrie, que s’allargarà durant els propers estius, l’ONCE vol posar en valor la conservació i l’accessibilitat de platges emblemàtiques
L'espai que fa anys que està tancat i sense activitat havia estat ocupat als anys 80 i 90 pel restaurant-marisqueria Xenius
l tradicional esmorzar de Santa Marta reconeix trajectòries destacades del sector turístic de Sitges i reafirma el seu compromís social i col·lectiu
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local