
La producció de raïm preveu un increment del rendiment del 20% aquest any, segons un estudi de l'Incavi
El cost per a les varietats macabeu, xarel·lo i parellada se situa entre els 0,49 i els 0,58 euros el quilo
- ACN |
- 19-07-2025
El cost per a les varietats macabeu, xarel·lo i parellada se situa entre els 0,49 i els 0,58 euros el quilo
La nova càtedra, impulsada per la URV i la Fundació Pro-Penedès, vol ser un referent en recerca, formació i innovació per adaptar la viticultura als efectes del canvi climàtic
El conveni, amb una durada de quatre anys, promourà la formació, la recerca i la divulgació dels vins amb denominació d’origen de Catalunya
El Consell d'Administració segueix format per membres de la quarta i cinquena generació dels fundadors de l'empresa
Els 5 millors vins blancs catalans són penedesencs i el Cultivare Xarel·lo se situa entre els 10 millors blancs de l’Estat espanyol
El president de Família Torres, amb arrels profundes al Penedès, rep un dels màxims guardons laborals de Catalunya pel seu lideratge innovador i compromès amb el territori i la sostenibilitat
El Celler de Viticultors de Vilanova i la Geltrú representa una història viva de compromís col·lectiu per la qualitat del vi i les condicions comercials del sector
El president del CCPAE visita la DO Penedès per reforçar la col·laboració entre ambdues entitats de cara a una verema històrica marcada per la sostenibilitat i l’agricultura ecològica
La jornada tècnica al Vinseum analitza els canvis normatius europeus i les oportunitats de mercat d’aquesta nova tendència de consum
Els caves de la DO sumen 130 medalles i refermen el seu lideratge internacional entre els escumosos de qualitat
La fira bat rècords amb més de 50.000 tiquets venuts i activitats exhaurides durant tot el cap de setmana
El fons d'inversió té una participació majoritària del 68% de la companyia de vins i caves
L’AVR i l’INNOVI reuneixen experts per aprofundir en un model de canvi per a l’agricultura
La fira Temps de Vi dona el tret de sortida a la seva 14a edició omplint la Rambla de Vilanova d’aromes, sabors i música
Tosas: 'la voluntat d’AECAVA és refermar el rol de la patronal del cava com un actor rellevant en l’àmbit econòmic i social'
La fira es tancarà oficialment dilluns 16 de juny amb una jornada adreçada als professionals de la restauració, l’hostaleria i la distribució
Carles Carbonell: 'Des del primer dia hem volgut posar en valor el producte català, especialment el del Penedès i el Massís del Garraf'
El reconeixement destaca la tasca exemplar del seu equip tècnic en el món cooperatiu i vitivinícola català
La mostra de caves i gastronomia se celebrarà del 3 al 5 d’octubre al Parc Lluís Companys de Sant Sadurní d’Anoia
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local