Victor Doñate és el nou tècnic del nou projecte del Sitges després de la no renovació de Rafa Porras

• Toni Muñoz |
  • 30-05-2018

Mentre hi ha vida, hi ha esperança

Amb el 0-0 al minut 75 el porter del Sitges, Ivan Vendrell, és clau pel seu equip traient una ma salvadora a un remat a boca canó visitant

• 23-05-2018

Un bon triomf amb poc premi

La derrota del Cubelles així com el triomf per golejada de la Juve a Piera els fa dependre d’ells mateixos per acabar segons

• 16-05-2018

Aquest Sitges no descarta res

L’equip de Rafa Porras goleja al Hortonenc a domicili pensant ja en el seu proper rival el Cubelles

• 09-05-2018

L’UE Sitges i el Suburense oficialitzen la seva fusió

Eels presidents de l’UE Sitges Jordi Martínez i del CF Suburense Manu Julian, signaven l’acord de fusió en presencia del alcalde de Sitges Miquel Forns, del regidor d’esports Eduard Terrado

• 05-05-2018

Aquest Sitges no afluixa

L’equip de Rafa Porras guanya els dos darrers derbis comarcals però aquest dissabte rep a tot un os, el Moja

• 11-04-2018

Remuntada al límit del temps

El Sitges tenia el partit perdut al minut 90 però l’equip va tenir fe en la victòria i s’acaba imposant per 2-1