Puigdàlber

Hamburgueses. Eix
SI SOU SERVITS

Preparant el bon temps

El bistec rus, l'altre nom de l'hamburguesa, només s'ha de girar un cop a les graelles

  • Francesc Murgadas / AMIC |
  • 16-03-2022
Faves amb cloïsses. AMIC
Receptes

Faves amb cloïsses

Les faves amb cloïsses és un deliciós plat típic de la gastronomia asturiana. Un plat d'una dificultat mitjana i que porta el seu temps de preparació si el que volem és potenciar al màxim el seu gran sabor.

  • Eva Remolina / AMIC |
  • 16-03-2022
Potatge de bledes i cigrons. AMIC
Receptes

Potatge de bledes i cigrons

El potatge que presentem és un plat molt tradicional apte per a vegans i vegetarians i a més, molt saludable.

  • Eva Remolina / AMIC |
  • 08-03-2022
La cúrcuma. AMIC
Consell

La cúrcuma

La Cúrcuma (Cúrcuma Longa), també coneguda com a Or Indi, Safrà Indi o Safrà dels pobres, és una arrel de la família de les Zingiberàcies igual que el Gingebre, i amb el qual s'assembla molt exteriorment.

  • Eva Remolina / AMIC |
  • 08-03-2022
Musclos a la marinera. AMIC
Receptes

Musclos a la marinera

Els musclos són uns mol·luscos complets, nutritius i a més tenen l'avantatge de ser bastant assequibles, motiu pel qual se'n diuen d'ells el marisc dels pobres.

  • Eva Remolina / AMIC |
  • 08-03-2022

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local