Transports

Impulsem el Penedès demana solucions alternatives al servei de Rodalies R4 durant les obres.

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Aquest cap de setmana han començat les obres de remodelació d’alguns trams del recorregut del Rodalies R4. Unes obres que duraran anys i que pertorbaran la qualitat i la quantitat del servei.

Des de Impulsem el Penedès sempre hem defensat que el futur de la mobilitat passa pel ferrocarril. Les obres de millora sempre son benvingudes si han de millorar el servei, però mentrestant volem que des de Rodalies es plantegin alternatives per alterar el mínim el servei.

Sol·licitem les següents mesures:

  • Un servei Bus per reforçar les horaris on s’hagin suprimit serveis que fins ara funcionaven.
  • Reforçar les connexions Penedès-UAB-Vallès, amb Bus per substituir la supressió temporal de la R8.
  • Tenir apunt serveis alternatius en cas de problemes i la fragilitat del tram de via única entre Castellbisbal i Martorell que podrien afectar greument la mobilitat del Penedesencs i penedesenques.
  • Coordinar els horaris a Martorell Central entre Rodalies i FGC per evitar externalitats negatives en cas de problemes a la línia de Rodalies.
  • Augmentar temporalment les freqüències entre Vilafranca del Penedès i Sant Vicenç de Calders per donar major freqüència a les connexions amb la R2 Sud. 
  • Treballar de cara al futur per relativitzar la dependència de la mobilitat del Penedès cap a Barcelona superant els punts negres del Túnel de Plaça Catalunya i del Tub entre Molins de Rei i L’Hospitalet del Llobregat.
  • Començar a redactar els estudis per la implementació d’un Baixador AV a Vilafranca del Penedès que permeti la connexió amb el centre de Barcelona en 30 minuts.

Impulsem el Penedès estarem vigilants durant tot aquests temps d’obres i estem predisposats per recollir la veu dels penedesencs i penedesenques que pateixin les problemàtiques del servei.

Treballarem i lluitarem per millorar la mobilitat al Penedès.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local