Transport públic

L’AV Nou Vendrell vol solucions per les parades de la xarxa d’autobusos del barri

Parades de bus a Nou Vendrell. Eix

Parades de bus a Nou Vendrell. Eix

Davant el lamentable estat de les marquesines del sistema de parades d’autobús del Nou Vendrell i l’abandonament per part de l’ajuntament del seu manteniment, l’associació de veïnes i veïns del Nou Vendrell amb el recolzament de la Federació Xarxa Vendrellenca, han denunciat públicament el seu estat demanant solucions.

L’associació de veïnes i veïns del Nou Vendrell amb el recolzament de la Federació Xarxa Vendrellenca de la qual és integrant, han demanat públicament que les parades d’autobús que hi ha al barri s’arreglin per que el seu estat és lamentable. La marquesina que hi ha a la plaça de les Torretes a l’entrada de la urbanització esta en un estat lamentable amb forats al sostre i sense laterals i la marquesina que hi ha al carrer Tulipa amb Begònia li falta un vidre lateral. 

Des de l’AVV Nou Vendrell es queixen que fa un any l’Ajuntament de  Vendrell es va comprometre per escrit a arreglar la marquesina de  la plaça de les Torretes, però que a data d’avui no s’ha fet res. Aquesta parada esta denunciada tant per instancia com per l’APP.

Pel que fa a la marquesina del carrer Tulipa, el president Alfonso Navarro, diu que “fa un any que es va trencar el cristall, però que ningú ha fet res per arreglar-lo i que això suposa a l’hivern que els escolars que esperen l’autobús en aquesta parada passin fred per que els qui s’esperen en aquest punt queden al descobert”.

L’associació de veïnes i veïns del Nou Vendrell reclama una marquesina nova per la parada de la plaça de les Torretes; que es repari el cristall de la marquesina del carrer Tulipa i que es col·loquin als pals els adhesius amb la informació de les parades. 

Des de la Federació s’apunta a que és molt lamentable la situació de la infraestructura de transport públic, la qual requereix de solucions integrals i recorda a l’Ajuntament de Vendrell, que és obligació seva mantenir-la en condicions. La Federació espera que aquesta denuncia serveixi per arreglar les parades d’autobús denunciades.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Últims articles publicats


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!