Obituari

Adeu Mònica, a reveure…

Mònica Miquel. Eix

Mònica Miquel. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

I és que no has deixat mai a la gent indiferent, per la teva manera de ser, d’estar i sobretot d’implicar-te en diversos projectes, aquesta ha set la teva vida.

Has estat una gran filla, germana, tieta i sobretot amiga dels teus amics i amigues. A Cubelles sempre has trencat motlles, has deixat amics i també enemics. Ara tothom et coneixia i tothom t’estimava com passa sempre, tothom té una anècdota per explicar. Enrere queden baralles polítiques, professionals i fins i tot amoroses.

I és que sempre vas trencar motlles, desafiant a tothom, deixant molt clar qui era la Miquel...

Ah, per cert sempre ostentaràs el títol de ser la primer alcaldessa de Cubelles, malgrat provoqués més d’una úlcera.

A Rocacrespa sempre vas trobar un racó i el més important, el vas saber compartir. Gràcies a la teva generositat vam poder pujar en diverses ocasions amb la canalla per passar-hi alguna nit.

Sempre et recordarem enganxada a un Ducados, en algunes ocasions a alguna cervesa, però sempre amb el teu caràcter indomable. La teva particular fesomia omplia els carrers de la nostra Vila. Sempre ens quedarà el dubte de si haguessis aconseguit un espectacular resultat en les eleccions d’enguany.

I ara què, tanta lluita, tants disgustos, tantes decepcions... ara Mònica ens queda solament el teu record, pàgines i pàgines d’escrits, anècdotes i vivències. Espero que el teu llegat, aquell del que sempre presumies, un arxiu immens d’història de Cubelles pugui ser compartit per moltes generacions.

Ara, el record, aquest record no s’esborrarà en els que vàrem tenir l’oportunitat d’haver-te conegut, a l’esplai, de colònies, a Vilanova o a Cubelles, a la Paperera o al Consell Comarcal del Garraf, a ICV, a ICb, a Junts o a l’Ajuntament de Cubelles, al Canal Blau o a ràdio Cubelles. I a tants i tants projectes que segurament podem omplir molts i molts volums de la història de la Mònica Miquel i Sardà, veïna i compromesa amb el seu poble.

Finalment em resta acomiadar-me de tu, no tot ha estat bo, tu i jo ho sabem però fes petons als teus pares, als veïns i veïnes de Cubelles que ja han marxat i si us plau, no fotis molt merder per aquí a dalt.

Sempre en el record, descansa en pau...

Joan Rodríguez i Serra ex-tinent d’alcalde i ex-regidor d’esquerra republicana de Cubelles, ex-vice-president del Consell Comarcal del Garraf, ex-President Comarcal d’esquerra del Garraf.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local