Eleccions municipals 2023

Sumar Energia Solar. Guanyar Vida. Comunitat Energètica Local

Sumar Energia Solar. Guanyar Vida. Comunitat Energètica Local. EIX

Sumar Energia Solar. Guanyar Vida. Comunitat Energètica Local. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Vilanova en Comú Podem organitza una trobada amb Joan Herrera, director d’Acció Ambiental i Energia de l’ajuntament del Prat i Iolanda Sánchez, cap de llista  d’En Comú Podem a Vilanova per explicar com avançar en transició energètica i constituir una gran Comunitat Energètica Local.

Un dels objectius que pretén la candidatura de Vilanova en Comú Podem, segons ens expliquen és: "Per a Guanyar Vida és imprescindible avançar cap a una veritable transició energètica local i fer-ho amb la ciutadania, integrant-la dins el marc de la presa de decisions de les polítiques energètiques i, fonamentalment, en el desplegament de les renovables."

Alguns municipis ja han fet els deures, és el cas de l'ajuntament del Prat -pel que fa a municipis de més de 50.000 habitants- que ha estat capdavanter en aquesta experiència i que tot just fa pocs mesos acaba de constituir la Comunitat d'Energia Local del Prat, Energia El Prat.

Per a conèixer de prop aquesta experiència els comuns organitzen el dissabte, 11 de febrer, a les 12.00 h, al Centre Cívic de Sant Joan, l'acte "Sumar Energia Solar. Guanyar Vida. Comunitat Energètica Local" amb Joan Herrera, director d'Acció Ambiental i Energia de l'ajuntament del Prat que explicarà el treball per a la transició energètica i la posada en marxa de la CEL al Prat i amb Iolanda Sánchez, cap de llista de Vilanova En Comú Podem a les municipals de 2023, que detallarà les propostes per a la ciutat de Vilanova en matèria de Transició Energètica.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local