Eleccions municipals

La CUP de Sant Martí Sarroca no ens presentarem a les pròximes eleccions municipals

CUP de Sant Martí Sarroca. Eix

CUP de Sant Martí Sarroca. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Ja fa anys 12 anys que l’assemblea local de la CUP de Sant Martí Sarroca va decidir fer el  salt a la política institucional. Sabíem que veníem a jugar un partit complicat, on l’esquerra  independentista no seria ben rebuda en un camp conservador on altres estaven  acostumats a guanyar. Tot i això, tant si hem estat al govern com a l’oposició, hem treballat  incansablement per representar i promoure la construcció d’alternatives polítiques,  socials i econòmiques.  

Ara ha arribat el moment d’anunciar que deixem la política institucional. La renovació i la  rotació són claus per a l'èxit i la dinàmica de qualsevol grup, i després de parlar-ho i  debatre-ho, i davant la manca d’incorporacions permanents i actives al grup, hem arribat a  la conclusió que no és viable intentar tenir presència al consistori per al proper mandat.  Sense un flux de membres nous i joves, és difícil mantenir un grup polític fort i rellevant.  

Fem una valoració molt positiva de la feina feta, i volem agrair a tots aquells que heu  dipositat la confiança en nosaltres i ens heu brindat el vostre suport durant aquests anys.  El vostre suport ha estat clau. Com també agraïm l’acompanyament i assessorament de la  CUP nacional i territorial durant tota aquesta experiència política. També volem agrair  l’esforç, implicació i amistat de tothom qui ha estat vinculat, en algun moment o altre, a  aquesta assemblea al llarg d’aquests anys i l’ha fet possible.  

Han estat uns anys amb moltes experiències, amb encerts i errors, i amb molts pals a les  rodes dels de sempre, els que pensen que l’important no és fer coses pel municipi si no les  fan ells. No ha estat fàcil intervenir en les dinàmiques històriques del municipi. Però tot i  les adversitats, i que ens seguiran criticant els de sempre, hem demostrat que altres  maneres de fer són possibles.  

Esperem que en un futur l’esquerra independentista torni a tenir representació al nostre  municipi. Animem a tothom en general, i al jovent en particular, a ser part activa de la seva  realitat política i social.  

Ens acomiadem animant a tothom a seguir lluitant, des del seu àmbit, en defensa del  territori i dels drets polítics del poble català, defensant les classes populars i la igualtat,  afavorint el procés popular cap a la ruptura democràtica i la independència, construint la  lluita feminista i alliberament sexual i de gènere, defensant el sector públic, i substituint el  model socioeconòmic capitalista per un de nou, centrat en els col·lectius humans i el  respecte al medi ambient.  

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local