Reclamem que es convoqui urgentment la Taula de Mobilitat del Penedès

Bus exprés.cat. Eix

Bus exprés.cat. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Impulsem el Penedès demana a la Delegació del Govern del Penedès i al Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya que convoqui de manera urgent la Taula de Mobilitat  del Penedès. 

La situació del Transport Públic a la Vegueria del Penedès continua sent molt deficitària, i les millores que es van preveure a la darrera Taula de Mobilitat no s’estan implementant. 

Fa tres anys la Taula de Mobilitat del Penedès es va posar en marxa, un espai per impulsar polítiques de mobilitat en clau de Vegueria Penedès, i que la Taula fos l’espai on parlar de la millorar del transport públic en tren i autobús. 

La ciutadania del Penedès es mereix una oferta de transport públic que doni resposta a les seves necessitats i el Govern de la Generalitat de Catalunya no està donant solució a les demandes dels penedesencs i penedesenques.  

Des d’Impulsem el Penedès també lamenten l’ús partidista i la deslleialtat institucionals dels darrers anuncis per part del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya i de la pròpia Delegació del Govern, anunciant nous serveis de transport públic sense data concreta i sense estar consensuats a la Taula de Mobilitat del Penedès ni amb els municipis implicats. 

Des de la deslleialtat institucional no es fa Vegueria, denunciem des d’Impulsem el Penedès.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local