Comunicat del govern

Resposta a l’AV del Prat de Vilanova

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú vol aclarir algunes de les afirmacions de la carta oberta al regidor de Mobilitat publicada el 22 de març de 2023 a la secció de cartes al director de l’Eix Diari. La resposta que apareix com a sorgida des de l’Ajuntament no es correspon amb el missatge adreçat a l’Associació de Veïns del Prat de Vilanova, per correu electrònic, en data 21 de març de 2023 i que reproduïm íntegrament aquí:

“Inicialment es pensava que era una actuació senzilla, però que ha acabat sent més complexa del que ens imaginàvem. Per tant, la Llei de Contractes de Sector Públic ens obliga a fer una licitació del projecte que determinarà què s'ha de fer, com procedir i l'import de l'actuació. Quan tinguem aquest projecte i sapiguem exactament l'import total podrem incorporar-ho a inversions i executar l'actuació. El projecte l'estem licitant, per tant enguany sabrem l'import i l'any vinent ja es podria posar a inversions per poder realitzar-lo”.

Des de l’Ajuntament s’entén que possiblement aquesta no era la resposta esperada per l’Associació de Veïns, però el problema no es circumscriu únicament a l’estat de les tanques del pas elevat. La intervenció va mes enllà d’aquesta problemàtica i és aquesta dificultat afegida, la complexitat a què es refereix la resposta, la que indica que es requerirà d’un projecte de més abast que la reparació de les tanques.

En aquests moments no és possible determinar terminis, però en la mesura de les possibilitats i un cop redactat el projecte, si el cost d’aquest és assumible per l’Ajuntament la intervenció podria programar-se i efectuar-se abans. Aquesta és una opció que s’ha donat en altres ocasions per resoldre o fer front a situacions sobrevingudes (reparacions, avaries, etc.), però no és un escenari que es pugui confirmar en aquests moments.

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú continua a disposició, com sempre, de l’Associació de Veïns del Prat, com de totes les entitats veïnals, per tractar les qüestions que afecten els barris.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local