Eleccions municipals

El Vendrell és una vila bruta

Brutícia en la zona del Botafoc, El Vendrell. Eix

Brutícia en la zona del Botafoc, El Vendrell. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Una de les principals queixes de la ciutadania del Vendrell en totes les reunions que des de la candidatura han fet amb associacions de veïns i la ciutadania en general, és que ara mateix el Vendrell és una vila bruta.

El PSC ha mantingut durant tota la legislatura, (tot i haver-se compromès en la darrera campanya electoral a doblar el servei mantenint el preu), un contracte de neteja viària clarament ineficient, que s’ha de complementar amb plans d’ocupació i que no arriba a tots els barris de la manera necessària.

Només al final del mandat i arrel d’una denúncia a l’Oficina Antifrau es va moure i va iniciar una licitació, que incrementava el cost en un 40% i que no donava el mínim servei a molts barris. Una licitació que actualment es troba suspesa pel Tribunal de Contractes del Sector Públic.

Des de la candidatura Primer el Vendrell – Junts han estat molt crítics amb la forma que s’ha fet aquesta licitació i proposen redissenyar el projecte actual perquè arribi a tots els barris, es pugui reduir els costos a més de que treballaran en municipalitzar el servei, sempre que els informes determinin que és la forma més eficient i econòmica de prestar-lo.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local