Eleccions municipals

Carta oberta a la Sra. Fonoll

D'esquerra a dreta Trini Vicente, Rosa Fonoll i Pilar Juste. Eix

D'esquerra a dreta Trini Vicente, Rosa Fonoll i Pilar Juste. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Distingida senyora,

Ahir vam tenir l’oportunitat d’escoltar la seva entrevista a Ràdio Cubelles, i ens permetem fer un parell d’apreciacions.

En relació a la intervenció sobre la pregunta dels últims canvis que han hagut al govern, com el canvi de regidoria de RRHH, la nostra dimissió, i el desmarcatge de la CUP, hi ha uns punts en els que ens volem manifestar i que dona sentit a aquesta carta, i és que torna a faltar-nos al respecte, ens torna a menystenir novament, tal com va succeir a l’últim ple municipal celebrat. Volem pensar que és perquè no ha llegit el motiu de la nostra dimissió a la instància presentada per registre a l’Ajuntament, ni el nostre escrit en els diferents mitjans, ni ha escoltat les nostres entrevistes, i tampoc va entendre la conversa mantinguda amb Pilar Juste, uns dies abans de la seva dimissió.

Pilar Juste i Trinidad Vicente hem expressat clarament que el motiu de la nostra dimissió ha estat la infravaloració de la nostra feina realitzada durant els 4 anys de legislatura, la falta de transparència vers les nostres persones i la pèrdua de confiança. No per un número en una llista. Mai ho vam demanar, i tal com li vam manifestar al Sr. Hugué quan ens ho va dir, ja que vostè no va tenir el valor de fer-ho personalment, hagués estat més noble i sincer per part seva dir-nos que no es comptava amb nosaltres. Segurament ens haguéssim sentit ofeses també, evidentment, però no ens hagués trencat el cor. Com es va sentir vostè mateixa quan CIU la va apartar?. Recordem-ho:

L’any 2011 vostè i el senyor Hugué així com altres de nosaltres, militavem a CIU, vostè era regidora a l’ajuntament i esperava encapçalar les llistes electorals d’aquesta formació. Però CIU va nomenar com a cap de llista a una altra persona. Anar de segona no li va semblar bé, és lícit, per la qual cosa, amb l’ajuda de diferents persones que SEMPRE l’han fet costat en tots els sentits, va muntar un partit polític, fet que li recordem va suposar la nostra expulsió de CIU. Dit i Fet, ja que tenia absolutament clar que volia dedicar-se a la política, lícit també. Recorda com es va sentir? Recorda que va pensar? Això seu, no era per un lloc en una llista?..... Bé, el partit va decidir, era lícit també. Recorda amb quant de temps se li va comunicar o va tenir coneixement d’aquests fets? Nosaltres ara ja sabem que fa mesos que s’estava elaborant la llista electoral, i que els únics grans canvis que es produirien eren els de la Sra Vicente i la Sra  Juste. A qui se’ns ha castigat, encara no sabem perquè.

Vostè i el senyor Hugué van tenir sort. Se’ls va informar dels canvis amb temps de fer o desfer. A nosaltres, se’ns va informar a 48h de tancar-se la presentació de les llistes electorals. No és el cas, però i si haguéssim volgut dedicar-nos a la política i muntar un partit polític? Fins i tot aquest dret ens va limitar vostè.

Per una altra banda, dintre de la feina feta pel govern, també s’haurien de destacar i/o anomenar les accions i treball que van ser realitzades per les regidories de Salut i Igualtat, amb Pilar Juste com a regidora i Turisme, comerç i Fires, i Empresa i Emprenedoria, amb Trinidad Vicente; les quals vostè no ha nomenat en cap moment durant la campanya. Un altre menyspreu, i que són les següents, tot fent un aclariment, algunes de les accions que consten com a en procés, ja estan finalitzades a data d’avui i abans de la nostra dimissió: Pla de Mandat 2019-2023.

Així mateix, s’ha d’afegir a Empresa i Emprenedoria, la Setmana d’Emprenedoria, i el projecte 360, així com altres accions i a Salut, reunió amb CATSALUT per a demanar millores al nostre Centre d’Atenció Primària, així com deixar enllestit l’acte del dia de l’ LGTBIFÒBIA.

Volem aprofitar aquesta carta oberta, per acomiadar-nos cordialment de tots/es vostès, i demanant respecte cap a les nostres persones i la feina realitzada durant 4 anys.

Cordialment,

 

Pilar Juste i Trinidad Vicente

(Ex regidores de l’Ajuntament de Cubelles)

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local