Eleccions municipals

Les eleccions demostren la consolidació del projecte republicà i la fortalesa d’un equip sòlid i capacitat per transformar Vilafranca

La candidatura de Pere Sàbat. Eix

La candidatura de Pere Sàbat. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Des d’Esquerra Vilafranca valorem de forma positiva el resultat a les eleccions municipals, perquè, malgrat l’alt nivell d’abstenció, de més del 45% a Vilafranca, hem aconseguit mantenir els cinc regidors de les passades eleccions de 2019, sent la força més votada en barris com el Molí d’en Rovira, així com en algunes zones del Poble Nou i de La Girada. Uns resultats que han comportat un empat tècnic, per un sol vot, amb la segona força a l’Ajuntament. 

Aquests resultats consoliden el projecte i l’equip liderat per Pere Sàbat, al capdavant de la candidatura des de fa només un any, i l’esperonen a continuar treballant per a la transformació de Vilafranca i per facilitar la vida dels vilafranquins i vilafranquines davant els reptes del present i futur, reptes climàtics, socials i econòmics. Tot plegat, amb el mateix estil i tarannà: proximitat, al costat dels veïns, veïnes i les entitats i associacions, de forma proactiva i posant-se al servei de Vilafranca.

També destaquem que s’ha aconseguit que l’extrema dreta no sigui present al consistori vilafranquí, però per molts pocs vots. Per tant, des d’ERC continuarem amatents perquè les corrents ideològiques sectàries, anticatalanes, populistes i enaltidores de l’odi no tinguin cabuda a la nostra ciutat.  

En un context amb una alta abstenció independentista i de càstig per tots els partits sobiranistes, i en especial d’Esquerra Republicana, cal destacar que la candidatura liderada per Pere Sàbat té el millor resultat d’ERC de les ciutats mitjanes del país, només és superada en % per ERC Manresa, uns resultats que consoliden el projecte republicà a Vilafranca.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local