Rector de Sant Pere de Riudebitlles

Missa en record de Mn. Lluís Bonet Riera

Missa en record de Mn. Lluís Bonet  Riera. EIX

Missa en record de Mn. Lluís Bonet Riera. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El passat 6 d'agost morí a Barcelona Mn. LLuís Bonet Riera que fou rector de la parròquia de Sant Pere de Riudebitlles des del 1966 fins al 2013. També fou alhora rector de Sant Quintí de Mediona dels anys 2000 al 2011. El dia 8 d'agost fou enterrat al cementiri parroquial de Sant Pere de Riudebitlles tal i com era el seu desig. Ja jubilat, i fins fa pocs anys, venia des de Barcelona els caps de setmana per col·laborar en les celebracions de la parròquia. Mossèn LLuís sempre va ser proper a la vida dels pobles encomanats i va col·laborar i obrir les portes de la parròquia a les necessitats culturals i socials del municipi. Mn. LLuís també s'encarregà durant anys de dinamitzar el Castell de Mediona al qual va esmerçar moltes hores de dedicació i treball. El proper dissabte dia 23 de setembre a les 8 del vespre a l'església parroquial de Sant Pere de Riudebitlles se'l recordarà a la missa on participaran les corals del poble. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local