Política municipal

Comunicat de l’assemblea local de la CUP de Gelida

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La CUP Gelida vol comunicar que el fins ara regidor de la CUP Quim Navales Morera ens ha comunicat que ha iniciat el tràmits de transfuguisme, per passar a ser regidor no adscrit. Lamentem profundament la seva decisió, més encara quan el  passat mes de juliol ens va comunicar la seva voluntat de renunciar a l'acta de  regidor durant el mes de setembre, i l'assemblea havia decidit substituir-lo pel  company Toni Adrover.  

Volem assenyalar que les diferències internes que han provocat aquest desenllaç en cap cas han pogut ésser resoltes per la negativa del Quim Navales a participar en cap procés de mediació externa, ni cap via de resolució oferta pels òrgans nacionals de la CUP.  

Finalment, entenem que davant d’aquests fets, ha decidit deixar de ser membre de l’assemblea local de la CUP Gelida.  

Seguim amb la lluita! 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local