Política municipal

Trobada d'exregidors de les llistes encapçalades per l’Esteve Orriols, Neus Lloveras, Blanca Albà i Jaume Carnicer

Trobada d'exregidors al saló de plens de l'Ajuntament de Vilanova. Eix

Trobada d'exregidors al saló de plens de l'Ajuntament de Vilanova. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

 

Els regidors de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que des de l’inici de la democràcia han format part de les llistes encapçalades per l’Esteve Orriols i Sendra, Neus Lloveras i  Massana, Blanca Albà i Pujol i Jaume Carnicer i Mas, van fer una trobada al Saló de Plens de l’Ajuntament, per compartir experiències i buscar sinergies per donar suport al cap de llista de Junts per Catalunya Vng, Jaume Carnicer i Mas.

A partir d’aquesta trobada es crearà un Consell assessor, per tal que aquests regidors que han tingut responsabilitat municipal puguin fer aportacions i incorporar diferents visions pel futur de Vilanova i la Geltrú.

Aquesta trobada va ser possible gràcies a Josep Lluís Vidal i Piqué, que va animar a tothom a participar-hi. Es va emplaçar a repetir la trobada en varies ocasions a l’any per compartir debats i treballar per tots i cada un dels veïns i veïnes de la nostra estimada ciutat.

Des de Junts per Catalunya Vng agraïm l’assistència dels participants i també als regidors/res que no van poder assistir.

 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local