Via pública

Els alumnes de l'escola Canigó demanen un parc de la Sardana digne

Imatges del Parc de la Sardana. Alumnes escola Canigó

Imatges del Parc de la Sardana. Alumnes escola Canigó

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Quins pipi-parcs!

Soc una nena de Vilanova i la Geltrú i alguns dies després de classe vaig a algun parc. Hi ha alguns parcs que estan fets una castanya o normalment estan abandonats.

Hi ha gent que va a molts parcs, però alguns parcs com el de la Sardana necessita una bona neteja perquè està ple de caques de gos, llaunes de begudes, paper d'algunes coses i pixats de gos. Una altra cosa que faria seria canviar el terra i posar un tou. Una altra idea que tinc és canviar les atraccions com el tobogan, el balancí, l'escalada i els bancs. També posaria més jocs perquè hi havia sis jocs i mira que és gran.

Gràcies, 

Gala (Vilanova i la Geltrú)

 

El tobogan va "genial"

Soc un alumne de l'escola Canigó a qui li fascinen els tobogans i escric perquè el tobogan del parc de la Sardana està fet malbé, és a dir, que està oxidat i això m'impedeix gaudir.

A algunes persones no els importa perquè els dona el mateix o simplement no els agrada. O també potser els fan servir igualment. Però hem de dir que a tothom li agrada un tobogan que rellisqui. I és que el tobogan del parc de la Sardana no rellisca res! I no és solament per diversió, també és per seguretat: imagina't que un nen o nena petit es llença pel tobogan del parc a tota velocitat, es faria mal oi? Dit això, si us plau, és important que arregleu el tobogan al més aviat possible.

Gràcies,

Francisco Javier (Cubelles)

 

Quina brutícia 

Soc una alumna de l'escola Canigó i cada dia passo pel parc de la Sardana. He vist que està molt brut i penso que per això no hi va molta gent. 

A mi m'agrada anar al parc, però si està brut, no. També he vist que al parc de la Sardana les papereres estan molt plenes, hi ha cigarretes, plàstics… a terra i a més els bancs estan pintats. I el més fastigós de tot és que hi ha caques de gossos per tot arreu. Jo penso que el servei de neteja podria buidar les brosses més sovint i també que els amos dels gossos haurien de recollir les seves caques. I que no pintin els bancs!

Gràcies,

Ema Lua (Vilanova i la Geltrú)

 

Quin fàstic

Soc un alumne de Vilanova i la Geltrú i vull parlar de parc de la Sardana perquè és un fàstic: hi ha caques de gos perquè els seus amos no les treuen i no les recullen. El parc fa pena.

Hi ha gent a qui li fa fàstic recollir les caques dels gossos. També he vist que la terra hi ha molta porqueria. Al parc hi ha plantes mortes i no hi ha aigua. El tobogan està trencat i el rocòdrom també. I la taula de ping-pong i la pintura està vella. A més, crec que hi ha pocs fanals.

Gràcies,

Enzo (Vilanova i la Geltrú) 

 

Parcs de Vilanova i la Geltrú

Soc una alumna de l'escola Canigó. Moltes vegades després de l'escola vaig a un parc, però hi ha un on no aniré mai, al de la Sardana, perquè no està cuidat.

El parc de la Sardana està ple de brutícia, com caques de gos i grafitis. A més, les atraccions estan molt malament: l'altre dia vaig anar a provar la molla i quasi vaig sortir volant.

Moltes gràcies,

Sofía, Vilanova i la Geltrú

 

Parc arreglat 

Soc l'Alessandro, un alumne de 4t de primària de l'escola Canigó. Jo vull parlar del parc de la Sardana de Vilanova i la Geltrú perquè està fet malbé.

No m'agrada el parc perquè vam anar-hi i estava brut, amb pintades, orins, excrements… jo penso que alguna gent és una mica marrana.

Quan vam anar a la sortida al parc, els jocs estaven trencats: el tobogan no relliscava i era molt estret, l'escalada estava trencada i era molt vella, i el balancí feia molt soroll.

Moltes gràcies,

Alessandro, Vilanova i la Geltrú.

El parc és horrible!!!

Soc la Leire, alumna de quart de l'escola Canigó de Vilanova i la Geltrú, i escric perquè he observat que hi ha molts parcs que són molt deficients i això ho dic perquè entre una cosa i l'altra aquests parcs sembla que estiguin abandonats.

Així eren els parcs: estaven plens d'excrements, bruts amb pintades i plens de plàstics, burilles i pells de fruites. Estava tot rovellat, com el tobogan, la molla el balancí… i no era gens segur. Fins i tot hi havia una barra a l'alçada del cap i et podies donar un cop; a mi quasi em passa. El tobogan estava ratllat i no relliscava, també hi havia un balancí que on se suposa que t'has d'agafar es movia i estava trencat. La molla només s'agafava de dos trossos de ferro que semblaven bastant dèbils. En conclusió, crec que els nens i nenes de Vilanova i la Geltrú es mereixen molt més que tot això.

Moltes gràcies,

Leire. Vilanova i la Geltrú.     

 

Els parcs

Soc la Yaiza, alumna de 4t de primària de l'escola Canigó.

Escric aquesta carta perquè el parc de la Sardana està fet malbé. Té una zona de jocs, però és molt perillosa. per exemple l'escalada estava trencada, el tobogan no té seguretat i és molt estret, i també el balancí està trencat i els nens poden caure de cara. Ah! També podrien aprofitar l'espai i treure un balancí perquè n'hi ha dos i posar una altra atracció.

A més a més, l'herba està plena de caques i l'aparcament de bicis està bé, però n'hi ha molt pocs, en necessitem més.  

Moltes gràcies,

Yaiza, Vilanova i la Geltrú 

 

Parc de la Sardana: Quin pipicà!

Soc un alumne de l'escola Canigó de Vilanova i la Geltrú. Alguns dies després de sortir del col·le vaig al parc de la Sardana i sempre que hi vaig fa pudor i hi ha moltes caques i pipis i porqueries que mai recullen.

Hi ha gent que diu que hauria d'haver-hi parcs per a gossos. Jo crec que l'Ajuntament hauria de ficar una zona de pipicà perquè així els gossos podrien fer pipí i caca. També penso que haurien de ficar més jocs per a nens grans: només hi ha un tobogan i està en molt mal estat. A més a més, crec que haurien de ficar uns lavabos.

Gràcies,

Abel, Vilanova i la Geltrú

No m'agraden els parcs!!!

Soc l'Arlet, alumna de 4t de l'escola Canigó de Vilanova i la Geltrú i escric perquè he notat que els parcs estan bruts i semblen un pipicà.

Per arribar a aquesta conclusió he hagut d'anar al parc de la Sardana i estava fet pols: el tobogan, els gronxadors... ningú hi vol anar perquè està fet pols. Hi ha molta gent al món fastigosa i per culpa d'algunes persones està fet pols. I per això faig aquesta carta, per denunciar els parcs perquè no estiguin fets pols i tornar-los a fer perquè a la gent ja no els agrada.

Moltes gràcies,

Arlet, Vilanova i la Geltrú

 

No m'agrada el parc

No m'agrada el parc perquè té molta caca de gos.

Està molt brut el parc, té molt plàstic. 

El tobogan no m'ha agradat.  

El parc necessita moltes coses: bancs nous i lavabos.

I també els bancs estan pintats.

Mohammed, Vilanova i la Geltrú

 

Ens queixem dels parcs

Soc el Sergi, alumne de primària de l'escola Canigó de Vilanova i la Geltrú i escric perquè hem observat que el parc de la Sardana està mal cuidat perquè hi havia excrements de gos, al tobogan li ha saltat la pintura i els bancs estan guixats. Al parc hi ha porqueria, com cartró i plàstic. 

Opino que haurien de millorar el parc, penso que està mal cuidat i haurien de cuidar-lo més, com si fos el seu fill/a. La taula de ping-pong està trencada i penso que haurien de posar una nova i de pas una altra. També haurien de posar una sorra per a nens petits perquè es diverteixen i una taula per menjar en família. I jo també posaria arbustos per fer-lo més natural i perquè quedi bé i bonic. També un lavabo per les necessitats de nens i nenes i una tirolina per als nens petits i grans.

Gràcies,

Sergi

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local