Balanç temporada

S'ha produit un error: Conversion from type 'DBNull' to type 'String' is not valid.

Foto principi temporada

Foto principi temporada

La junta actual, presidida per Toni Palacios, vol fer balanç de la temporada i impulssar noves suggerències per part de tots els socis i aficionats. Les propostes podeu presentarles a la junta o a l'Assemblea que celebrarem a primers d'any, on decidirem quines i com les apliquem.


Web de la Unió Cilclista VilanovaEstem pendents també de la realització del projecte del circuit de ciclisme, que ens ajudaria molt amb la promoció d'escoles de ciclisme. Esperem que les promeses de tants anys arribin a acomplir-se.

Destacar la participació de gran numero de socis a la classica Vilanova- Andorra- Vilanova, l'excursió als Dolomites, a Itàlia i la massiva participació a la Quebrantahuesos.


Video fet per un dels socisTambé als que han participat a moltes altres marxes com la Terre de Remences, La Bonaigua i la participació a la nova prova ciclista 24 horas de Montjuic a la que augurem molts anys de vida.


Altres reptes del socisCom no, animar als que ara surten i als que encara no, per que ho facin, a les excursions dominicals, en les que persones de totes les edats prenen part diumenge rera diumenge per totes les carreteres de les comarques veïnes. Ànims als "avis" per que continuin sortint, reconeixem l'esforç i valorem l'afició que els mou.

Web de les Cróniques de les sortides L'Escola de Ciclisme "Velosprint" que ha anat a quasi totes les proves del calendari portant el nom de Vilanova i de la comarca del Garraf, arreu, amb un bon nombre de magnífiques classificacions, tant pel que fa als Cadets, com als Infantils.

Organització de la 11ª Ruta del Xató Fem, en fi, una crida a tots els aficionats i socis, per que es federin i continuin gaudint de les actuals organitzacions i de les noves propostes, a les que, com hem dit, esta oberta la Unió CIlcista i la seva Junta. 


Esperem la vostra participació i les vostres propostes !


La Junta del Club

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Últims articles publicats


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!