Suport a la creació d'empreses

El CIES Nivell 10, punt de referència en la creació d'empreses i la contractació laboral

Inauguració de La Pícara, al carrer Sant Pere

Inauguració de La Pícara, al carrer Sant Pere

Aquesta línia d’actuació és avui en dia molt necessària donada l’actual conjuntura econòmica. Contribueix a consolidar empreses que hagin estat creades recentment i alhora s’estableix una col•laboració bidireccional entre l’empresari i el CIES nivell 10 on poden gaudir de diferents serveis sense cost per l’emprenedor o la empresa, com el de contractació laboral en el moment en que l’empresa tingui una vacant, poden participar en diferents programes on s’ofereixen alumnes en pràctiques o participar en tertúlies, entre altres serveis gratuïts.

En el que portem d’any, Sitges ja ha acollit l’obertura de nous establiments, nous negocis o noves idees empresarials que han estat assessorats i creats a través del CIES Nivell 10. Entre aquests nous projectes, aquest mes de febrer ha obert les portes el bar/restaurant La Pícara, un establiment situat al carrer Sant Pere de Sitges especialitzat en  tapes i vins principalment de les regions de la Rioja i Navarra. El local, ambientat amb diferents elements vinculats amb el món del vi, ens convida a endinsar-nos a aquest món vitivinícola i a les regions de la Rioja i Navarra, d’on és una de les propietàries. Un lloc on poder provar noves tapes, picar les tradicionals tapes abans de dinar o sopar, però també és un lloc on et pots entaular.

CIES Nivell 10  recolza i ajuda als petits emprenedors que, com la Paola i la seva parella, volen viure i treballar a la nostra vila. És un exemple més, dins les noves empreses creades que van contribuint a fer créixer la nostra vila, i que amb esforç i molta dedicació, el teus somnis empresarials es poden fer realitat.

 

Ferran Ignasi Llombart
Regidor de Turisme, Empresa i Ocupació
Ajuntament de Sitges

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Últims articles publicats


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!