Comunicat de PxC

Rèplica d'Elisabet Rodríguez al comunicat de P x C

A continuació d'aquestes acusacions, la regidora de via pública, mobilitat i transport i portaveu del Partit Popular, lamenta de nou, que Plataforma x Catalunya faci demagògia i populisme

Elisabet Rodríguez 16-05-2013 0:04 Lectures 1593

Arxivat a:

Nova parada de taxi

Nova parada de taxi

Temes buits d'arguments, que segons el seu parer, de l'únic que el està a punt de portar, és al fracàs com a partit polític, ja que a la seva opinió, els ciutadans del Vendrell estan ja cansats de les seves aportacions alarmistes i dels seus cops de premsa amb els que intenten perpetuar-se a costa de la bona fe dels ciutadans en aquest consitori.

Defensa el treball que des del departament de via pública es realitza diàriament, i demana, que s'enfoquin a aportar iniciatives constructives per a l'interès del ciutadà, i no posar pals a les rodes del treball diari dels diferents departaments d'aquest consitori.

Referent a les crítiques del gurp de plataforma, fer esment de la veritat, la veritat no és altre què, tot i la cojuntura actual, el departament de via pública, cuu a terme tota mena d'actuacions, tot i les limitacions de recursos humans i materials, per això, no val a fer demagògia amb la situació actual. La ubicació de la parada de taxi, s'ha fet amb consonancia amb el gremi de taxistes, i s'ha actuat quan hi ha hagut la petició d'aquests.

Referent a les reixes pluvials, l'afirmació de que és un fangar d'aigües pestilentes és una burda exageració, si bé, a vegades s'acumula sorra, el servei de manteniment periòdicament les neteja, és més durant el primer trimestre de l'any 2013, l'ajuntament ha arreglat diverses reixes en males condicions, en alguns casos substituint-les per tubs per evitar el risc de caigudes, com per exemple al carrer Sant Jordi, davant de la Lira, al carrer Barcelonès o al carrer Sant Xavier, i en altres casos col.locant reixes més resistents com a la carretera de Valls.

Per ültim, esmentar que l'arbre que hi havia davant del CAP, es van retallar les arrels fa dos anys, i es van recolocar els panots, a fi d'intentar salvar l'arbre, i no tallar-lo, finalment en el moment que es reprodueix el fet dos anys després l'Ajuntament retira l'arbre sense lamentar cap tipus de dany personal, i no és cert que s'hagi hagut d'indemnitzar a ningú per aquest fet.

 

Elisabet Rodriguez de Castro
Portavoz Grupo Municipal PPC El Vendrell
Regidora de Via Publica, Mobilitat i Transport
Ajuntament del Vendrell


Tribuna

Tribuna Oberta per promoure l’intercanvi d’opinions, el debat i la reflexió

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament