Reordenació de la C-31

El Baix Penedès i el Garraf fan front comú per a la descatalogació de la C-31 al Penedès

Eix. C-31

Eix. C-31

Amb el pas del temps es va consolidant i reconeixent la feina ben feta. Desprès d’uns mesos de trobades, debats i consideracions, s’està aconseguint una cosa que feia temps que no es veia al Penedès; que els Ajuntaments de Cunit, Calafell i Cubelles i el Consell Comarcal del Baix Penedès, comencin a fer un front comú per una de les reivindicacions històriques del nostre territori: aconseguir que la C-31 pugui esdevenir l’eix cívic comú

Al mes de novembre del 2013, el grup polític de Convergència i Unió de Cunit, vem tornar a posar sobre la taula, amb nous arguments i punts de vista, la problemàtica de la C-31 amb la redacció i presentació d’una moció tècnica que proposava a la Generalitat una sèrie de mesures per a aconseguir la descalogació d’aquesta via com a vía de la xarxa bàsica de carreteres i reconvertir-la en un espai per a les persones, i en l’eix d’unió de tota la franja litoral del Penedès.

A més a més, i seguint la finalitat d’unió i noves formes de fer que volem que representi la reconversió de l’actual C-31, aquesta moció que cercava, també, la unió de tots els partits, de totes les institucions i de la ciutadania en un front comú, sense partidismes ni redits politics, amb la única voluntat de poder anar conjuntament, i amb la màxima representativitat política, a reclamar a la Generalitat aquesta descatalogació.

Amb aquests principis, esperem que s’hi sumin aviat a aquest grup d’Ajuntaments i del Consell Comarcal la resta de municipis afectats per l’actual situació i el Consell Comarcal del Garraf; amb tots ells s’estan tenint les converses pertinents per tal d’aconseguir-ho. Per a tota ciutadania penedesenca seria molt important que aconseguíssim que totes les institucions del territori anéssim a reclamar una cosa que ens uneix i ens penalitzar, la saturació de les carreteres del territori, i la penalització que això comporta en termes de qualitat de vida i d’aprofitament d’oportunitats dels nostres
ciutadans.

Està clar, molt clar, que encara queda molta feina a fer, que només acabem de començar, i que calen moltes reunions per aconseguir el que tots volem els que vam aprovar aquesta moció: que els municipis de la franja marítima del Penedès i tots els seus ciutadans i visitants puguin gaudir de la nostra columna vertebral, la que ha d’esdevenir el nostre eix cívic i d’activitats que ens permeti redescobrir el nostre propi potencial per generar riquesa i un desenvolupament sostenible.

Per primer cop en molt de temps, hem aconseguit unir a molts Ajuntaments i Consell Comarcals amb l’objectiu d’aconseguir una millora pel territori i per tots els ciutadans.

Volem aprofitar per convidar a tothom a sumar-se i fer més complerta, amb més punts de vista, aquesta reivindicació; especialment a tots aquells que, tot haver tingut la oportunitat de recolzar la descatalogació de la C-31, van decidir no donar-ne suport en el seu moment. Per la nostra part, continuarem treballant per aconseguir una dignitat territorial que ara per ara no tenim

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!