Eleccions municipals 2015

"Quedem. Escoltar per avançar"

Eix. Lluís Giralt

Eix. Lluís Giralt

Lluís Giralt, candidat a l’alcaldia de Sant Pere de Ribes, ha encetat la iniciativa “Quedem. Escoltar per avançar”, una via de comunicació directa amb els ciutadans per tal de preparar el programa electoral amb el que concorrerà a les eleccions del proper 24 de maig, amb l’objectiu d’escoltar als veïns i veïnes i reunir-se amb tots aquells que vulguin parlar de les coses que els preocupen sobre el municipi.

“Quedem” s’inscriu en la voluntat de Lluís Giralt d’estar obert al diàleg amb tothom. Aquest plantejament és el que ha permès arribar als acords que han facilitat el canvi a l’Ajuntament i seran la clau del projecte de continuïtat amb què Giralt concorre a les eleccions.

Lluís Giralt vol escoltar a tots els ciutadans que desitgin transmetre-li el que creuen que cal per al poble o que tinguin propostes sobre polítiques municipals. Per a Giralt, la millor política és la que es fa des de la proximitat a la ciutadania, i per això està totalment disposat atendre qualsevol ciutadà o ciutadana que vulgui parlar amb ell.
Una de les claus de “Quedem” és el número de mòbil per  rebre missatges (per Whatsapp, Telegram, Line, i SMS), el 617 683 342. Aquest número té per objectiu facilitar el contacte amb el candidat, fent possible organitzar trobades. Giralt visitarà els ciutadans on ells vulguin: a casa seva, en un bar, en un parc. I  també servirà perquè els ciutadans que ho desitgin puguin tinguin un canal més per fer arribar les seves propostes.

Cal remarcar que aquest canal ja ha funcionat des de l’agost passat, i ha estat un vehicle efectiu de comunicació. Desenes de consultes ja han estat ateses i respostes per Lluís Giralt i el seu equip. La iniciativa “Quedem” dóna una nova dimensió a aquesta eina ja que la converteix en un canal privilegiat de participació ciutadana. El web també ofereix altres vies perquè els ciutadans puguin contactar amb el candidat i fer-li propostes per al programa.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!