EDITORIAL

Un tercer aniversari carregat de nous projectes

EIX DIARI celebra el seu aniversari amb nou rècord d'audència, que ja supera la xifra de 70.000 lectors al mes de setembre, i consolidant-se com un referent de la premsa de proximitat

Redacció 01-11-2015 9:38 Lectures 3298
Un tercer aniversari carregat de nous projectes. EIX

Un tercer aniversari carregat de nous projectes. EIX

Fa tres anys es posava en marxa un nou projecte periodístic a les nostres comarques. EIX DIARI començava a caminar amb l'experiència a les esquenes de VILANOVA DIGITAL i amb l'objectiu de contribuir a la cohesió d'un territori amb un miler de lligams històrics, socials i econòmics, però sense un mitjà de comunicació de referència que aglutinés aquesta realitat sota un mateix paraigües.

Avui, EIX DIARI s'ha convertit en aquest referent informatiu i àgora des del qual copsar l'opinió del territori. Les dades d'audiència avalen aquest projecte i ens encoratgen a continuar treballant en el periodisme de proximitat: El Rànquing dels Mitjans Digitals en Català d'aquest mes de setembre ens situa al capdavant dels diaris territorials de Catalunya amb una audiència que supera els 70.000 lectors al mes (audiència certificada i auditada per OJD).

La il.lusió amb què arribem a aquest aniversari es transforma en energia per afrontar nous projectes i en responsabilitat per millorar dia a dia la tasca que desenvolupem i el servei que oferim als lectors. Ens trobem en un moment clau per fer créixer un diari que neixia fa tres anys amb uns objectius clars que el temps i l'experiència han anat ampliant i evolucionant. Avui, la tasca periodística comparteix protagonisme amb el departament comercial que ha impulsat en els darrers mesos productes de referència com els Mapes Gastronòmics de Vilanova i la Geltrú i de Sitges i les publicacions Eix Ofertes.

El suport a les iniciatives socials, culturals i econòmiques del territori és un dels trets que ha caracteritzat aquesta etapa i que continuarà marcant les línies de treball d'EIX DIARI. Ens espera molta feina per endavant, perquè aquest projecte no vol deixar de créixer, i l'afrontarem amb la responsabilitat que l'encàrrec requereix.


Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No