Adéu 2015, benvingut 2016!

2015: un any de consolidació per a Eix Diari

2015: un any de consolidació per a Eix Diari. EIX

2015: un any de consolidació per a Eix Diari. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Quan esgotem les últimes hores de l'any 2015, comencem a fer balanços, anuaris i resums informatius del que ha estat un any convuls informativament, però que ens ha permès créixer com a mitjà de comunicació i obrir un ventall més ampli d'opinions i matissos a l'actualitat. La informació local i global s'han donat la mà en un any marcat per tres convocatòries electorals i la renovació dels consistoris del nostre territori. El 2015 se'n va, però ens deixa un agraïment inmens a la nostra audiència per haver-nos fet líders en el territori amb una mitjana de 60.000 lectors mensuals.

Tanquem l'any amb la celebració del tercer aniversari d'EIX DIARI, un projecte periodístic i empresarial que s'ha consolidat com un referent informatiu del territori i que enguany ha diversificat la seva oferta amb serveis tan destacats com els concursos del Carnaval 2015, el joc interactiu Jo compro al Mercat, amb les guies gastronòmiques de Vilanova i la Sitges i el nou portal Eix Ofertes.

El 2015 ha estat un gran any per a nosaltres i ens dóna força per continuar creixent i assolir nous reptes: hem pogut ampliar la nostra xarxa de periodistes i, amb ells, els reportatges de producció pròpia; i ens hem abonat a l'Agència Catalana de Notícies en el nostre compromís per una informació més general, des de la mirada territorial. En aquest any, els nostres butlletins de titulars s'han convertit en un referent d'informació diària al territori, amb més de 3.000 subscriptors. I la nostra audiència, la única de les tres comarques del Penedès que està auditada per OJD, se situa a l'entorn dels 60.000 lectors mensuals.

Aquesta magnífica dada representa un creixement de la nostra audiència del 50% respecte l'any 2014 i ens situa al capdavant del rànquing dels mitjans de comunicació territorials de Catalunya. En aquest sentit, continuen sent líders destacats a les xarxes socials amb més de 24.200 seguidors a Facebook, 10.200 a Twitter i més de 1.700 a Instagram i mantenim una activitat periòdica a altres plataformes i comunitats com són Youtube, Google+, Pinterest i Flipboard.

El projecte d'EIX DIARI s'ha reforçat amb un equip comercial que ens permetrà apostar per nous projectes i serveis en uns moments complicats per a l'economica local. En aquest sentit, hem de donar les gràcies a totes les empreses i institucions que ha tornat a confiar aquest any en el nostre diari per fer arribar les seves empreses i productes a la nostra audiència. El món està canviat i la publicitat també, i estem treballant per impulsar nous formats i estratègies publicitàries.

Diem adéu a l'any 2015 amb un agraïment inmens a tot l’audiència i amb el compromís d'assumir nous reptes en el nou any i revalidar la vostra confiança. Després de tres anys d'aventura, afrontem el 2016 amb els calaixos plens de projectes i amb la il.lusió de mantenir el lideratge territorial.

Feliç 2016 i bona sort!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Últims articles publicats


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local