EDITORIAL

Un nou curs... i tot per fer

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Passats els nervis del primer dia, el nou curs comença com un llibre en blanc: amb la il·lusió de poder escriure la millor de les històries, però també amb la por a la buidor del full. El curs escolar, el curs polític, el retorn a la rutina marquen el mes de setembre com un moment clau per reflexionar sobre el futur més inmediat. Veiem un horitzó proper amb molts deures pendents per guanyar estabilitat política, social i econòmica.

Els reptes són nombrosos, però les urgències també ho són: uns serveis públics de qualitat han d'acompanyar una recuperació econòmica que primordialment s'ha de traduir en la generació de llocs de treball. I és que l'ocupació continua sent l'assignatura pendent d'aquest territori, que s'esforça en definir-se i posicionar-se estratègicament tot i que ni les inversions, ni les infraestructures ni els serveis l'acompanyen. 

Des d'EIX DIARI afrontem el nou curs amb il·lusió i amb ganes d'entomar els reptes que ens permetin consolidar i fer créixer aquest projecte periodístic que fa gairebé quatre anys que es va posar en marxa. Ho fem des de l'agraïment immens als milers de lectors que ens acompanyen i ens encoratgen a seguir treballant com a mitjà de comunicació de referència al Penedès i al Garraf. En el darrer any, hem ampliat i consolidat una audiència històrica (més de 80.000 lectors durant aquest mes d'agost) que ens dóna el lideratge entre els diaris territorials. En el nou curs volem afrontar nous projectes, ampliar la cobertura informativa del territori, incrementar la pluralitat de la nostra secció d'opinió i seguir cohesionant el territori des de la nostra vocació de servei. 

Esperem respondre a les expectatives i desitgem energies i encerts a tots en aquest inici de curs.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Últims articles publicats


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local