Promoció econòmica

Al fil de la dimissió de la junta del CIT

Antonio Garcia Leal 18-09-2017 18:53 Lectures 2268

Al fil de la dimissió de la junta directiva del CIT, he escrit aquest article, per que hem de lamentar el desastre que suposa per al nostre municipi aquesta dimissió en bloc de la seva junta directiva, d’una institució, que segon he pogut llegir, porta 67 anys al nostre municipi, com a entitat de representativa del comerç.

El primer que em sorprèn de la noticia, és que la seva junta directiva diu que encara no ha cobrat part dels diners de les subvencions de l’any 2016 tot i que segon va dir el nostre Batlle va ser un any de superàvit, i que el  conveni per al 2017 no s’ha renovat, i és sorprenent que una entitat que aglutina a més de 250 comerciats, no tingui un tracte fluït amb el nostre regidor de  comerç, el senyor Kenneth Martínez, donada la importància del comerç per al creixement econòmic de la nostra vila, i en resulta molt preocupant, que havent fixat al calendari unes les obres faraòniques al centre de vila per crear una illa de vinants que aquest govern ens la ven, com una inversió per millorar el comerç, hi  hagi aquest  dimissió en bloc. Es difícil d’entendre el que diu la premsa, la junta no tenen informació sobre les obres de la peatonalizació del centre de vila; si ells no la tenen qui l’haurà de tenir, si les obres es fan per millorar el comerç del centre de la vila?

I es que ara entenc molt millor, el debat acalorat entre en Ruben Suan de Som Poble i el senyor Kenneth del PSC, quan es va aprovar el calendari de festes locals per l’any vinent, on en Ruben Suan, posava en dubte la la incidència al comerç al fer dos dies de festa seguits al  juliol, per una mancança de dades objectives, per avaluar al Vendrell. En Suan li preguntava per al sondejos que s’havien fet amb el comerç des de el canvi, i el senyor Kenneth li contestava, que havia parlat amb els comerciants. Al final va quedar demostrat que no hi havia dades comparatives i vist el  panorama i aquesta dimissió, el que te pinta de no haver és comunicació entre el CIT i el regidor d’Activitat Econòmica.

Jo per la meva banda, no he tingut mai oportunitat de parlar amb el president del CIT i per descomptat, us he de dir que tota la informació, que tinc al respecte, és de la premsa escrita, a la que li dono total  credibilitat, per tant, amb les dades que tinc i el panorama comercial que pots trobar al Vendrell, la realitat és que els que porten el comerç des de l’Ajuntament, amb aquesta dimissió i els motius que s’apunten a la  premsa, és que alguna cosa s’està fent molt  malament al nostre Ajuntament, per que això hagi passat i el primer responsable és el  nostre regidor de comerç,  aquests socialistes que ens governen, que tant saben de legalitat i del seu compliment; aquests que guanyen eleccions des de 1979, estan enfonsant el Vendrell i el seu teixit associatiu. I és que aquest alcalde que tenim, crec  que està entrant en una etapa de la seva carrera política de franca decadència, i esta arrossegat per el pedregar al   municipi que diu que tant s’estima. 

Antonio Garcia Leal
Membre de l’executiva local  d’Esquerra Republicana de Vendrell

La taverna vermella

Antonio García Leal

Antonio García Leal

Un lloc per a la reflexió

http://tatarlak.blogspot.com.es/

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans