EDITORIAL

Tal dia com avui...

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Aquest cop no ens cal recórrer a l'hemeroteca per recordar que tal dia com avui, fa cinc anys, va començar a caminar aquest diari. EIX DIARI veia la llum el 31 d'octubre de 2012 amb la il·lusió de materialitzar un projecte periodístic pioner al territori i amb el repte de convertir-se en un referent informatiu i un àgora d'opinió oberta a tothom. També amb una idea clara: la defensa del Penedès com a realitat social, econòmica i cultural a la qual donar visibilitat amb un diari d'àmbit regional, amb caràcter de proximitat, i amb voluntat de dinamitzador territorial.

Han estat cinc anys de molta feina, molts esforços personals i col·lectius, d'arriscar amb alguns projectes, d'apostar per noves formes de fer, d'ensopegades -que hi han de ser- i d'encerts -que ajuden a renovar energies i il·lusions-. I ara ens troben en aquest cinquè aniversari amb emoció, amb nervis i amb molta responsabilitat. EIX DIARI ha crescut: l'equip humà ha crescut, el projecte periodístic està madurant, la vocació empresarial s'està consolidant... I del que més orgullosos ens podem sentir és d'haver crescut en audiència, la peça clau d'aquest engranatge i el millor barem del projecte.

Ara, cinc anys després EIX DIARI és un mitjà de comunicació consolidat en aquestes comarques, i manté la mateixa il·lusió que el primer dia per continuar materialitzant un projecte en constant evolució i transformació, que vol créixer al mateix ritme que ho fa la societat que l'envolta i que treballa per seguir el ritme que marca un sector -el periodístic- i una professió -la de periodista- també en constant transformació.

Cinc anys després i amb l'aval d'una audiència de més de 110.000 persones, només podem desitjar que els encerts i les ensopegades continuïn marcant el nostre present i futur. Hem crescut, però volem seguir aprenen d'aquest territori i de tots els seus agents.

Gràcies per acompanyar-nos en aquest projecte col·lectiu.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Últims articles publicats


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local