EDITORIAL

Tal dia com avui...

Han estat cinc anys de molta feina, molts esforços personals i col·lectius, d'arriscar amb alguns projectes, d'apostar per noves formes de fer, d'ensopegades -que hi han de ser- i d'encerts -que ajuden a renovar energies i il·lusions-

Redacció 31-10-2017 22:04 Lectures 1799

Aquest cop no ens cal recórrer a l'hemeroteca per recordar que tal dia com avui, fa cinc anys, va començar a caminar aquest diari. EIX DIARI veia la llum el 31 d'octubre de 2012 amb la il·lusió de materialitzar un projecte periodístic pioner al territori i amb el repte de convertir-se en un referent informatiu i un àgora d'opinió oberta a tothom. També amb una idea clara: la defensa del Penedès com a realitat social, econòmica i cultural a la qual donar visibilitat amb un diari d'àmbit regional, amb caràcter de proximitat, i amb voluntat de dinamitzador territorial.

Han estat cinc anys de molta feina, molts esforços personals i col·lectius, d'arriscar amb alguns projectes, d'apostar per noves formes de fer, d'ensopegades -que hi han de ser- i d'encerts -que ajuden a renovar energies i il·lusions-. I ara ens troben en aquest cinquè aniversari amb emoció, amb nervis i amb molta responsabilitat. EIX DIARI ha crescut: l'equip humà ha crescut, el projecte periodístic està madurant, la vocació empresarial s'està consolidant... I del que més orgullosos ens podem sentir és d'haver crescut en audiència, la peça clau d'aquest engranatge i el millor barem del projecte.

Ara, cinc anys després EIX DIARI és un mitjà de comunicació consolidat en aquestes comarques, i manté la mateixa il·lusió que el primer dia per continuar materialitzant un projecte en constant evolució i transformació, que vol créixer al mateix ritme que ho fa la societat que l'envolta i que treballa per seguir el ritme que marca un sector -el periodístic- i una professió -la de periodista- també en constant transformació.

Cinc anys després i amb l'aval d'una audiència de més de 110.000 persones, només podem desitjar que els encerts i les ensopegades continuïn marcant el nostre present i futur. Hem crescut, però volem seguir aprenen d'aquest territori i de tots els seus agents.

Gràcies per acompanyar-nos en aquest projecte col·lectiu.

EIX DIARI celebra el seu cinquè aniversari amb una audència consolidada de més de 110.000 persones EIX DIARI celebra el seu cinquè aniversari amb una audència consolidada de més de 110.000 persones
Promoció econòmica

A la recerca del CIT del segle XXI

Miquel Casellas

Un cop més s'ha de plantejar la seva raó de ser i s'ha d'actualitzar o fer un pensament perquè sinó la crua realitat li marcarà un futur més aviat negre. Una entitat amb 67 anys d'història i que és un clar exemple de la realitat del comerç a casa nostra

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent