Política municipal

Mala educació i poder, una barreja perillosa ...

Demanes diàleg i et trobes una postura de força d'un gest d'autoritarisme

Cubellencs 07-12-2017 11:54 Lectures 378

Reclames  respecte i et trobes amb una postura d'un Govern que promociona ser irrespectuós i que fomenta als  d'aplaudiment fàcil envers aquest autoritarisme, qual exèrcit cec que segueix al dictador i l'aclama i l'anima a continuar menystenint a aquells que  els considera indignes, de poder reclamar res que sigui propi d'una democràcia.

Fins aquí molts estareu pensant que parlem dels fets que estan succeint a Catalunya, oi? Doncs si, és a Catalunya però en un petit poble que es diu Cubelles.

El tema és fàcil d’entendre, quan hem de comentar les accions d'uns polítics i/o d'un Govern que no veiem correctes i  en les que no hi estem d'acord, però que succeeixen fora del nostre poble, tothom s'apunta al carro i protesta.

Però quan aquestes mateixes passen a casa nostra, amb el nostre Govern local, alguns fan oïdes sordes i fins i tot els riuen les gràcies com a bufons de les corts antigues.

Tot molt normal, i dintre d'un gest intel·ligent i de total coherència !

Ha quedat palès en diferents ocasions que tenim un Govern que no respecta  absolutament res, ni tan sols les seves  pròpies normes del ROM, i en aquest sentit el darrer Ple d’octubre va estar d'escàndol.

Els demanem respecte i educació, ja que sembla l’hagin deixat oblidat (si és que alguna vegada l’han tingut), perquè  d’ençà que els hi van donar un “carguillo” ja hem conegut als Manolillos/es…

Els demanem l’educació i el respecte del que en fan gala  propagandística, però que és abasta i eternament incompleta com els seus programes electorals. I els hi demanem que el tinguin, ja no tan sols a les reunions privades on demanem estar degudament informats com ens correspon per ser regidors  de consistori legítims (igual que vostès), sinó també  per poder aportar, i per una sana transparència que convé canviar des de fa segles en la forma de treballar, però amb  vostès això és un impossible, perquè ja se sap que si són els de sempre, els vicis són també els de sempre.

Enfront de les nostres peticions en els Precs que no els hi agradaven, i davant de qui se sent insegur i que per tant,  necessita mostrar la força i fer ús del poder, (perquè és incapaç de respectar i molt menys de dialogar), ens trobem amb un literal: "JO FAIG EL QUE EM DONA LA GANA, QUE PER AIXÒ SOC LA PRESIDENTA" !

A tot això cal afegir com dèiem a l’inici uns aplaudiments que vénen a ser un "A por ellos oeoeoe" que amenitzen aquesta gran frase d'un Govern “Democràtic” i que diu tenir una Presidenta com la Pantoja “fa el què se li antoja”, amb el consentiment dels aplaudits, contra tots aquells que si volem i reclamem, diàleg, respecte i ser escoltats. 

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Promoció econòmica

A la recerca del CIT del segle XXI

Miquel Casellas

Un cop més s'ha de plantejar la seva raó de ser i s'ha d'actualitzar o fer un pensament perquè sinó la crua realitat li marcarà un futur més aviat negre. Una entitat amb 67 anys d'història i que és un clar exemple de la realitat del comerç a casa nostra

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent