Política municipal

Mala educació i poder, una barreja perillosa ...

Demanes diàleg i et trobes una postura de força d'un gest d'autoritarisme

Cubellencs 07-12-2017 11:54 Lectures 543

Reclames  respecte i et trobes amb una postura d'un Govern que promociona ser irrespectuós i que fomenta als  d'aplaudiment fàcil envers aquest autoritarisme, qual exèrcit cec que segueix al dictador i l'aclama i l'anima a continuar menystenint a aquells que  els considera indignes, de poder reclamar res que sigui propi d'una democràcia.

Fins aquí molts estareu pensant que parlem dels fets que estan succeint a Catalunya, oi? Doncs si, és a Catalunya però en un petit poble que es diu Cubelles.

El tema és fàcil d’entendre, quan hem de comentar les accions d'uns polítics i/o d'un Govern que no veiem correctes i  en les que no hi estem d'acord, però que succeeixen fora del nostre poble, tothom s'apunta al carro i protesta.

Però quan aquestes mateixes passen a casa nostra, amb el nostre Govern local, alguns fan oïdes sordes i fins i tot els riuen les gràcies com a bufons de les corts antigues.

Tot molt normal, i dintre d'un gest intel·ligent i de total coherència !

Ha quedat palès en diferents ocasions que tenim un Govern que no respecta  absolutament res, ni tan sols les seves  pròpies normes del ROM, i en aquest sentit el darrer Ple d’octubre va estar d'escàndol.

Els demanem respecte i educació, ja que sembla l’hagin deixat oblidat (si és que alguna vegada l’han tingut), perquè  d’ençà que els hi van donar un “carguillo” ja hem conegut als Manolillos/es…

Els demanem l’educació i el respecte del que en fan gala  propagandística, però que és abasta i eternament incompleta com els seus programes electorals. I els hi demanem que el tinguin, ja no tan sols a les reunions privades on demanem estar degudament informats com ens correspon per ser regidors  de consistori legítims (igual que vostès), sinó també  per poder aportar, i per una sana transparència que convé canviar des de fa segles en la forma de treballar, però amb  vostès això és un impossible, perquè ja se sap que si són els de sempre, els vicis són també els de sempre.

Enfront de les nostres peticions en els Precs que no els hi agradaven, i davant de qui se sent insegur i que per tant,  necessita mostrar la força i fer ús del poder, (perquè és incapaç de respectar i molt menys de dialogar), ens trobem amb un literal: "JO FAIG EL QUE EM DONA LA GANA, QUE PER AIXÒ SOC LA PRESIDENTA" !

A tot això cal afegir com dèiem a l’inici uns aplaudiments que vénen a ser un "A por ellos oeoeoe" que amenitzen aquesta gran frase d'un Govern “Democràtic” i que diu tenir una Presidenta com la Pantoja “fa el què se li antoja”, amb el consentiment dels aplaudits, contra tots aquells que si volem i reclamem, diàleg, respecte i ser escoltats. 

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

Jordi Larregola

Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No