Via pública

Un punt d’interès general de la nostra xarxa viaria

Antonio Garcia Leal 02-03-2018 14:02 Lectures 942

Arxivat a:

Al fil de la proposta de la Xarxa Vendrellenca sobre ficar una rotonda al quilòmetre 1189 de la N340, on està el Karting i el bingo, m’agradaria escriure aquest article, on vull reflectir les meves inquietuds per la situació actual d’aquesta zona del nostre municipi que jo entenc que és un punt d’interès general.

El primer que caldria destacar d’aquest punt de la xarxa viaria que passa per al nostre municipi, es que hi ha un pas soterrani per creuar la N340 que uneix els camins de mar i muntanya del nostre municipi, al que li falten senyals verticals i horitzontals als seus accessos i que d’altra banda fins al gener d’aquest any  no tenia  llum ni estava pintat. 

Ara ho han pintat i il·luminat, però això encara que millora la seva situació, crec que no es suficient. I es que hem de tenir en compte que aquest pas soterrani és el que fan servir els  usuaris del  transport urbà i l’escolar que viuen a l’urbanització Torreblanca, per poder creuar amb seguretat la N340 per arribar a la parada d’autobús. 

És el punt per on passen els ciclistes i senderistes que transiten la Xarxa de camins del municipi, l’únic pas per on poden creuar amb seguretat per arribar a la façana marítima de la nostra vila i l’espai natural de les Madrigueres, la colònia ferroviària i les nostres platges, o que si venen des de el mar, és el punt per on accedir capa l’interior de la xarxa de camins capa les muntanyes del municipi i la via Augusta; des de allà es pot anar a el Raurell o el Puig del Lleo  alguns del punts emblemàtics per visitar a les muntanyes de Vendrell. Aquest pas soterrani és utilitzat per vehicles per donar un canvi de sentit, accedir o marxar del Karting i el Bingo, encara que te mancances amb las seva senyalització.

És cert que ens trobem en un punt on no esta ben definida la titularitat de la propietat, donat que entenc que les sortides estan en propietat privada, però que la part que passa per sota de la N340, suposo que ha de ser de propietat publica i el problema que tenim de fons, és que aquí hi ha una falta de seguretat per creuar a peu o en bicicleta, i fer un canvi de sentit amb un vehicle, i crec que es molt necessari trobar una solució bona que garanteixi la seguretat de tots, abans de que ens trobem amb una tragèdia.

Per tot l’exposa’t que penso que aquest punt de la xarxa viaria del nostre municipi, no es tan sols d’interès dels veïns de l’urbanització Torreblanca, si no que es d’interès es general per tota la comarca, en tant en quant estiguem disposats a potenciar la xarxa de camins, donat que amb un pas soterrani sols per ciclistes, vianants i senderistes, ficant una  rotonda que doni accés a les propietats confrontants, donarem seguretat a tots els usuaris. Ara sols queda esperar que l’administració es posi a treballar, per que fins ara, ha mirat cap a un altre costat, jo per la meva banda estic resol a treballar per aconseguir solucions segures per tots.

La taverna vermella

Antonio García Leal

Antonio García Leal

Un lloc per a la reflexió

http://tatarlak.blogspot.com.es/

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

A un mes de la cita amb les urnes, volem saber quina és la teva intenció de vot

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 28 de abril del 2019?

PP
PSOE
Podemos
Ciutadans
ERC
PDeCat
PNV
Altres