Pressupostos municipals

L'alcalde s'avergonyeix de fer tractes amb nosaltres

L'estabilitat està garantida i les exigències pel municipi de Plataforma ja no poden quedar sense acomplir

PxC 08-05-2018 14:26 Lectures 661
Araceli Bundó en roda de premsa. Eix

Araceli Bundó en roda de premsa. Eix

La regidora i portaveu de Plataforma per Catalunya (PxC) a l'Ajuntament del Vendrell (Baix Penedès), Araceli Bundó, ha declarat a la premsa que “a l'alcalde Martí Carnicer (PSC) li dóna igual que les propostes de PxC siguin bones o no pel municipi”, en referència a les exigències del partit a l'alcaldia per a tal d'aprovar els pressupostos pel municipi cara a la resta de 2018.

“L'alcalde mostra una covardia excepcional davant dels seus socis de govern del PdeCAT, encapçalats per una Eva Serramià que ha tractat de traïr-lo amb una qüestió de confiança negociada amb altres forces polítiques a esquenes d'ell”, ha sentenciat la regidora.

PxC ha posat damunt la taula la marquesina per la parada de taxis per evitar les altes temperatures que s'hi dónen a la primavera i a l'estiu, així com l'habilitació d'una platja per a gossos, les negociacions amb la Federació Catalana de Transport per a la millora de l'aparcament de camions o un protocol d'actuació cara als rodamóns i “okupes” que han esdevingut un greu problema al Vendrell.

El partit encapçalat pel doctor August Armengol treu pit i en paraules de Bundó “totes aquestes exigències tenen provisions dins dels pressupostos aprovats pel Ple del Vendrell, ha estat el preu a pagar pel Govern del senyor Carnicer al nostre vot favorable”.

També es va donar el vot favorable als pressupostos “per estabilitat i no afavorir un govern de gent que posa per davant els seus interessos particulars als de la vil·la del Vendrell”, en referència a Serramià. “L'oposició de PxC és vàlida i proactiva, no participa en circs i comèdies com el que ha representat la possible qüestió de confiança”.

Aquesta qüestió de confiança “és una iniciativa del partit anti-sistema de la CUP, que ja prou problemes genera a la política catalana en general i fent mal a la democràcia, i a sobre el PdeCAT ho aprofita pels seus interessos buscant una alcaldia irresponsablement. El Vendrell ha de superar les aspiracions partidistes. Alguns volen aconseguir a través de traïcions el que no van aconseguir a les urnes.”

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament