Pressupostos municipals

L'alcalde s'avergonyeix de fer tractes amb nosaltres

L'estabilitat està garantida i les exigències pel municipi de Plataforma ja no poden quedar sense acomplir

PxC 08-05-2018 14:26 Lectures 563
Araceli Bundó en roda de premsa. Eix

Araceli Bundó en roda de premsa. Eix

La regidora i portaveu de Plataforma per Catalunya (PxC) a l'Ajuntament del Vendrell (Baix Penedès), Araceli Bundó, ha declarat a la premsa que “a l'alcalde Martí Carnicer (PSC) li dóna igual que les propostes de PxC siguin bones o no pel municipi”, en referència a les exigències del partit a l'alcaldia per a tal d'aprovar els pressupostos pel municipi cara a la resta de 2018.

“L'alcalde mostra una covardia excepcional davant dels seus socis de govern del PdeCAT, encapçalats per una Eva Serramià que ha tractat de traïr-lo amb una qüestió de confiança negociada amb altres forces polítiques a esquenes d'ell”, ha sentenciat la regidora.

PxC ha posat damunt la taula la marquesina per la parada de taxis per evitar les altes temperatures que s'hi dónen a la primavera i a l'estiu, així com l'habilitació d'una platja per a gossos, les negociacions amb la Federació Catalana de Transport per a la millora de l'aparcament de camions o un protocol d'actuació cara als rodamóns i “okupes” que han esdevingut un greu problema al Vendrell.

El partit encapçalat pel doctor August Armengol treu pit i en paraules de Bundó “totes aquestes exigències tenen provisions dins dels pressupostos aprovats pel Ple del Vendrell, ha estat el preu a pagar pel Govern del senyor Carnicer al nostre vot favorable”.

També es va donar el vot favorable als pressupostos “per estabilitat i no afavorir un govern de gent que posa per davant els seus interessos particulars als de la vil·la del Vendrell”, en referència a Serramià. “L'oposició de PxC és vàlida i proactiva, no participa en circs i comèdies com el que ha representat la possible qüestió de confiança”.

Aquesta qüestió de confiança “és una iniciativa del partit anti-sistema de la CUP, que ja prou problemes genera a la política catalana en general i fent mal a la democràcia, i a sobre el PdeCAT ho aprofita pels seus interessos buscant una alcaldia irresponsablement. El Vendrell ha de superar les aspiracions partidistes. Alguns volen aconseguir a través de traïcions el que no van aconseguir a les urnes.”

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

Jordi Larregola

Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No