Política municipal

Proposta de WiFI4EU a Canyelles

ERC Canyelles 02-06-2018 8:36 Lectures 1080
WIFI4EU . Eix

WIFI4EU . Eix

En el ple ordinari que va tenir lloc dimarts 29 de maig, ERC-AM va presentar una proposta per què ens sumem al projecte WIFI4EU.

Aquest projecte vol que tothom pugui conectar-se en espais públics municipals de qualsevol lloc d'Europa, la comissió europea vol promoure un accés de qualitat a internet a través d'una xarxa WIFI d'alta velocitat als ciutadans i transeúnts en espais públics com a parcs, places, edificis oficials, biblioteques, centres de salut i museus de tota Europa a través de WIFI4EU, des de els ajuntaments i mancomunitats.

Des d' ERC-AM creiem que existeix un desequilibri tecnològic territorial a Canyelles, aquesta proposta vol garentir una conectivitat inalàmbrica local amb caràcter gratüit i sense condicions discriminatories, confiem que la majoria absoluta de l'equip de govern del PDcat, valori la nostra proposta. 

Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Informació i opinió sobre la vida municipal

http://www.esquerra.cat/garraf

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres