Pou de la Masieta

El pou de La Masieta de la Bisbal del Penedès fou una cessió de la regidora Pilar Verdún al municipi

ERC La Bisbal 05-09-2018 13:41 Lectures 749
Pilar Verdún al centre de la imatge. Eix

Pilar Verdún al centre de la imatge. Eix

ERC La Bisbal del Penedès afirma que la regidora Pilar Verdún era propietària del pou que subministra la urbanització La Masieta. El gup republicà expressa la seva disconformitat al comunicat del PDeCat de la Bisbal, acusant falsament a la regidora, Pilar Verdún, de no pagar les factures d'aigua quan era propietària de la seva finca en La Masieta.

L'únic pou de la Masieta va ser construït i pagat per la regidora Pilar Verdún al novembre de 1986. Tenint en compte les manques d'aigua que patia la urbanització, Verdún va cedir gratuïtament a l'ajuntament de La Bisbal del Penedès l'explotació del pou a canvi de conservar el seu ús d'aigua particular. El principal motiu d'aquest acord es va signar amb l'alcalde Joan Poch que va servir per evitar deixar sense servei d'aigua a tota la urbanització de la Masieta, ja que tota l'aigua consumida d'aquesta urbanització procedia d'aquest pou. D'aquest acord personal va ser testimoni la funcionària de l'ajuntament d'aquell moment, la Elisabeth Figueres.

Des del dia de la cessió del pou a l'ajuntament, l'alcalde Poch, va redactar un document, la custòdia del qual es responsabilitat de l'ajuntament, demostra que s'atribuïa la responsabilitat del manteniment del pou a l'ajuntament a canvi d'eximir de tota facturació a la Pilar Verdún.

Les tres companyies gestores consecutives de l'aigua en la Bisbal, Beraya, Sorea i Aqualia respectivament, eren coneixedores d'aquell acord posat que mai li van instal·lar comptador ni van emetre factura alguna a canvi.
 

Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Informació i opinió sobre la vida municipal

http://www.esquerra.cat/garraf

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans