Participació ciutadana

Participar a Vendrell

Parc del Botafoc. Eix

Parc del Botafoc. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La remodelació de la plaça Trillas, el Tabaris i el seu entorn, haurà d’impulsar canvis importants amb el segell de la gent del municipi, donat que aquest projecte en una part, el faran a traves d’un procés de participació ciutadana. Si realment una vegada hagin votat i decidit el que volen el vilatans i vilatanes, el govern compleix amb la voluntat del poble i fa el que li diu el poble. Per que el veritable problema de fer un procés participatiu, no es fer-lo, ni tan sols es pagar el cost econòmic que tingui,  donat que fer participar a la gent, sempre és guanyar. El veritable problema penso jo que es, quan fas un procés participatiu i una vegada el finalitzes el procés, no fas res del que has dit que faries i deixes a la gent tirada, sentint que una vegada més, han perdut el temps amb la seva participació.

Això possiblement deuen pensat tots aquells vilatans i vilatanes de Vendrell que van participar al procés participatiu del Parc del Botafoc al Marc 2017, vist que ara per ara els terrenys on hauria d’haver aquest parc hi ha terra i brutícia i el nostre ajuntament, més enllà de plantar unes oliveres a un extrem, segueix fent-lo servir d’aparcament dissuasori sense fer res més  per millorar aquest punt del nostre municipi, que hauria de ser un pulmó verd i no un altre font contaminant de vehicles i de deixalles.

Ens trobem a les acaballes de la legislatura, endinsant-nos a l’últim tram i en comptes de trobar-nos que els terrenys del Botafoc, s’han convertit en un parc per tots els vilatans i vilatanes, una de les raons per las quals es va fer aquest procés participatiu; no hi ha res de res i en el que encara és pitjor, el mateix govern posa en marxa un altre procés participatiu a la vila, que no sabem del tot cert com acabarà, per que la gent dels la zona de mar te d’altres prioritats.

El que és segur, que per la seva magnitud i en el període que ens trobem, aquest govern que tenim ara, no els tirarà endavant, ni el projecte del parc del Botafoc, ni el de la plaça Trillas, perquè el que queda de legislatura no dona per tant. En el cas del parc del Botafoc, la qüestió en la meva opinió es sagnant, donat si res no canvia la cosa, es va esperonar a la gent incloent-hi als infants, a participar per no fer res de res, i això és dolent per la gent que li agrada participar, perquè el missatge que se’ls envia és que de res serveix participar.

Encara que segur que fins i tot els que han governat fins aquesta legislatura, en el seu programa electoral no dubtaran en dir que els seus grups politics a la pròxima legislatura faran un gran parc.

Antonio Garcia Leal
Portaveu de la Xarxa Vendrellenca

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local