Política municipal

La Xarxa Vendrellenca vol un ple de l’Estat de la vila

Xarxa Vendrellenca 05-10-2018 10:30 Lectures 373

Des  de  la  Xarxa  Vendrellenca  ens  hem  dirigit  als  grups  del  ple,  amb  una proposta per fer un ple de l’estat de la vila tal i com estableix l’article 14 de Reglament Orgànic Municipal.

Estem al final d’aquesta legislatura i a partir del Gener de 2019, començarà la precampanya electoral, on tots els partits politics presentaran les seves idees i propostes per als comicis municipals del Maig. Des de la nostra organització  creiem  que  aquest  2018  que  es  tanca  i  abans  de  que  arribi  el període de precampaya i campanya electoral, els grups politics haurien de dir la seva sobre la situació de la nostra vila, a traves de la realització del ple  de  l’estat  de  la  vila  que  diu  el  ROM,  s’ha  de  fer  cada  any. La nostra organització  considera  molt  necessari  posar  al  ple  municipal  aquesta proposta, per que els grups del ple diguin si estan d’acord, en fer el Ple de l’estat de la vila abans que acabi el 2018 i també hem proposat modificar el ROM amb la finalitat de garantir-li  una data fixa al calendari municipal.  Es per  aquest motiu,  hem fet arribar als grups del ple municipal una proposta de moció amb els següents punts.

1.  Que es modifiqui l’article 14 del Reglament orgànic municipal, en els següents termes.

ART  14. Es  celebrarà  un  Ple  extraordinari  cada  any  per  avaluar  i  debatre l’estat de la vila.

1.  El  ple  extraordinari  del  estat  de  la  vila   es  celebrarà  el primer dissabte del mes de desembre.

2. El ple serà públic i es farà en un lloc on pugui haver gran afluència de públic.

2.  S’aprova convocar el dia 01 de desembre de 2018  Ple de l’estat de vila tal com estableix l’article 14 del ROM.

3.  El  ple  extraordinari  de  la  vila   de  2018,   es  farà  a  la  sala  d’actes l’EMMPAC.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

Jordi Larregola

Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No