Nou projecte local

Comunicat dels promotors dels projecte de l’Autòdrom de Terramar

En els prop de tres anys que portem treballant en el projecte de revitalització, el nostre compromís amb la transparència ha sigut, i és, absolut

Autòdrom de Terramar 19-02-2019 19:18 Lectures 3068

Davant les informacions aparegudes en referencia a una possible falta de transparència respecte al projecte de revitalització, des de l’Autòdrom de Terramar volem puntualitzar el següent: Des de mitjans de l’any passat hem vingut mantenint contactes amb els diferents agents socials del municipi de forma regular:

-El passat 14 de maig, vàrem presentar el projecte de revitalització de l’Autòdrom de Terramar als veïns i les veïnes de Rocamar i Minivilles des de les graderies del mateix Autòdrom. Aquesta presentació, igual que les subseqüents, fou completament oberta al públic.

-El passat 17 de desembre, a proposta de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, vàrem presentar el projecte al nucli municipal de Ribes.

-El passat 18 de desembre, de nou, vàrem presentar el projecte de revitalització als veïns i veïnes de Rocamar i Minivilles a les graderies.

-El passat 19 de desembre, repetint el model de la presentació feta a Ribes, vàrem presentar el projecte al nucli municipal de Roquetes.

-El passat 16 de gener vàrem reunir-nos amb l'Associació de Veïns de Minivilles.

-Amb la intenció de que tots els ciutadans de la comarca que ho desitgessin poguessin informar-se al respecte, el passat 26 de gener, fa poc més de tres setmanes, vàrem organitzar una jornada de portes obertes, amb gran assistència de públic, on es van explicar els diferents aspectes del projecte. Totes aquestes presentacions foren comunicades a través de tots els nostres canals, així com des de l’Ajuntament i diversos mitjans de comunicació d’àmbit local.

En aquesta mateixa línia, des de l’Autòdrom, ens hem esforçat per mantenir un contacte fluït amb els diferents agents polítics del municipi. Així, per iniciativa pròpia:

-El passat dimecres 3 d’octubre, vàrem presentar el projecte a la militància de PDeCAT-ViA.

-El passat 23 de maig ens vàrem trobar amb el regidor d’ERC, amb qui ens vam veure de nou el passat 7 de febrer.

-El passat 11 de juny ens vàrem reunir amb els regidors del PP, amb els que ens vam trobar de nou el passat 22 de gener.

-El passat dijous 15 de novembre, ens vàrem trobar amb els regidors del grup municipal de Fem Poble. -El passat 16 de gener, vàrem presentar el projecte a la militància de UM9-CUP.

-El passat 31 de gener vàrem presentar el projecte a C’s - Sant Pere de Ribes.

Des de l’Autòdrom hem realitzat i venim realitzant un esforç comunicatiu encaminat a generar un espai de debat sa. En els prop de tres anys que portem treballant en el projecte de revitalització, el nostre compromís amb la transparència ha sigut, i és, absolut. Estem segurs que des de la intel·ligència col·lectiva que produeixen els espais de debat, el projecte millorarà i generarà un impacte positiu a la comarca.

Per això, restem a disposició de tots els agents polítics i socials del municipi, per continuar oferint totes les claus informatives respecte al projecte que puguin servir a l’interès general i a la consecució d’un debat òptim. L’Autòdrom, i la responsabilitat derivada de la seva gestió, ho mereixen.

Jornada de portes obertes a l’Autòdrom de Terramar Jornada de portes obertes a l’Autòdrom de Terramar

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré