Obituari

En record d’Antoni Soler Pedret

Montserrat Lago 25-02-2019 16:21 Lectures 676
Pintura a l'oli d'Antoni Soler Pedret. Todocoleccion.net

Pintura a l'oli d'Antoni Soler Pedret. Todocoleccion.net

Pintor de Vilanova i la Geltrú, recentment traspassat, prometia i era un bon creador havent-hi fent estades a Alemanya, d’on va importar una certa manera de crear a l’estil de Bacon. No va fer masses exposicions, però era un artista nat.

Durant els últims vint-cinc anys una malaltia molt dura el va impossibilitar en una cadira de rodes, a més a més d’altre malalties, que no cal esmenar.

Vaig demanar fa temps de fer-li una exposició homenatge, però res de res, ara ha mort en silenci i amb patiments. Lluny de tot, només aferrat al seu sofriment que ha estat molt dur, en aquests moment viscuts sempre al costat de la seva esposa, que el recorda amb amor i respecte.

Un traspàs en silenci, ho vaig saber per la seva dona, no ha tingut el homenatge que mereixia.

Des de aquest digital el vull recordar amb respecte i estima, Vilanova no s’ha portat pas bé amb ell, tal vegada ara algú s’ho repensi i ho faci.

Mirant al voltant

Montse Lago

Montse Lago

Un món obert als sentits

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament