Obituari

En record d’Antoni Soler Pedret

Pintura a l'oli d'Antoni Soler Pedret. Todocoleccion.net

Pintura a l'oli d'Antoni Soler Pedret. Todocoleccion.net

Pintor de Vilanova i la Geltrú, recentment traspassat, prometia i era un bon creador havent-hi fent estades a Alemanya, d’on va importar una certa manera de crear a l’estil de Bacon. No va fer masses exposicions, però era un artista nat.

Durant els últims vint-cinc anys una malaltia molt dura el va impossibilitar en una cadira de rodes, a més a més d’altre malalties, que no cal esmenar.

Vaig demanar fa temps de fer-li una exposició homenatge, però res de res, ara ha mort en silenci i amb patiments. Lluny de tot, només aferrat al seu sofriment que ha estat molt dur, en aquests moment viscuts sempre al costat de la seva esposa, que el recorda amb amor i respecte.

Un traspàs en silenci, ho vaig saber per la seva dona, no ha tingut el homenatge que mereixia.

Des de aquest digital el vull recordar amb respecte i estima, Vilanova no s’ha portat pas bé amb ell, tal vegada ara algú s’ho repensi i ho faci.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!